Audi dă startul viitorului: săptămâna aceasta, luni, Audi Bruxelles a demarat producţia de serie a modelului Audi e-tron.

Audi e-tron
Audi dă startul viitorului: săptămâna aceasta, luni, Audi Bruxelles a demarat producţia de serie a modelului Audi e-tron. Primul SUV complet electric al mărcii oferă o autonomie adecvată utilizării cotidiene. La o capacitate de încărcare de 150 kW la staţiile de încărcare rapidă, automobilul este pregătit în circa 30 de minute pentru următoarea distanţă mare. Audi va dezveli automobilul electric în premieră mondială la San Francisco, în 17 septembrie. 

Automobilul Roşu Catalunya, pregătit să ia şoselele cu asalt: Membrul Consiliului de Administraţie Audi, responsabil pentru Producţie, Peter Kössler şi Directorul General Audi Bruxelles, Patrick Danau nu au rezistat să privească în tăcere cum primul Audi e-tron iese de pe linia de asamblare. "Audi e-tron este un real pionier," a declarat Peter Kössler, Membrul Consiliului de Administraţie Audi, responsabil pentru Producţie şi Logistică din cadrul AUDI AG.

"Modelul dispune de tehnologii inovatoare, precum oglinzile virtuale exterioare şi îmbină calităţile tradiţionale ale modelelor Audi, precum manevrabilitatea şi agilitatea, cu acel Vorsprung (germ. progres) care ne caracterizează marca.  Unitatea noastră de producţie din Bruxelles a fost modernizată în profunzime pentru a produce acest automobil. Este primul automobil premium din lume produs în serie şi certificat ca având impact neutru asupra emisiilor de CO." Audi Bruxelles compensează toate emisiile generate în producţie şi local, în principal prin utilizarea de energie din surse regenerabile, dar şi prin prisma unor proiecte de ecologie.

"Audi a creat numeroase capacităţi interne în cadrul companiei pentru a construi Audi e-tron şi a dezvoltat intern atât tehnologia bateriei, cât şi sistemul efectiv de propulsie. Iar angajaţii au reconfigurat, planificat şi implementat numeroase etape ale producției", a detaliat Directorul General Audi Bruxelles, Patrick Danau. Începând cu vara anului 2016, fabrica şi-a reorganizat în profunzime şi pas cu pas unitatea de fabricare a caroseriilor, precum şi secţia de vopsitorie şi linia de asamblare. De asemenea, a fost înfiinţată propria producţie de baterii. Sistemele de transport fără şofer aduc la linia de asamblare bateriile destinate automobilelor electrice, exact la momentul potrivit (sistemul "just in sequence"). Angajaţii din Bruxelles au participat la peste 200.000 de ore de training pentru primul Audi complet electric, fiind astfel perfect pregătiţi pentru lansarea producţiei.

Audi va transmite în direct premiera mondială a modelului Audi e-tron, care va avea loc în San Francisco, în 17 septembrie, la ora locală 20.30 (18 septembrie, ora României 6:30) pe www.e-tron.audi.

Sursa: Audi Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii