Pilotul echipei Shark Racing, Gabriel Laurențiu ENE, a reuşit victoria la clasa A2 la volanul modelului Renault Clio R3, maşină folosită de acesta în Campionatul Național de Raliuri.

Gabriel ENE la Trofeul Campulung Muscel
Pilotul echipei Shark Racing, Gabriel Laurențiu ENE, a reuşit victoria la clasa A2 la volanul modelului Renault Clio R3, maşină folosită de acesta în Campionatul Național de Raliuri.

Aflat la a doua apariție în acest sezon, Gabriel ENE a revenit în cadrul Campionatului Național de Viteză in Coastă, cu ocazia celei de-a şaptea etape din sezon, Trofeul Câmpulung Muscel. Etapa musceleană poartă o însemnătate deosebită pentru pilotul bucureştean, el reuşind aici atât cele două titluri de campion național al clasei H3, cât şi titlul de campion al grupei F2, în sezoanele precedente.

La Câmpulung Muscel mă simt ca acasă şi a fost o placere să concurez din nou pe minunatul traseu Lereşti – Voina. Am regăsit, ca de fiecare dată, aceeaşi atmosferă caldă cu oameni minunați, pasionați de motorsport, care creează o atmosferă excelentă pentru curse. Nu puteam absenta de la etapa la care am nişte amintiri foarte frumoase şi unele dintre cele mai bune rezultate. M-am bucurat să reîntalnesc colegii de concurs şi voi încerca să fiu prezent şi la ultima etapă a campionatului”, declara Gabriel ENE, la finalul etapei.

Urmatoarea etapă, cea care va încheia sezonul competițional 2018 al Campionatului Național de Viteză în Coastă şi care va stabili şi campionul național, va avea loc în perioada 13-14 octombrie la Brasov pe Drumul Poienii, celebrul traseu ce face legătura oraşului Braşov cu Poiana Braşov.     

Pilotul echipei Shark Racing este susținut pe parcursul sezonului 2018 de sgmarket.ro partener principal, Cotnari, Serus, Ideal Media Advertising şi Millers prin Motor-oil.ro.

Sursa: Eduard Baban, Editor in Chief - Motorsportnews.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii