Anul 2018 are cu siguranta cel mai asteptat moment din lumea gadget-urilor. Pe 12 septembrie au fost facute public, pentru prima oara, noile modele de iPhone de la producatorul Apple.

Husa Leather Folio iPhone XS Max Red
Foto: BrandGSM.ro
Anul 2018 are cu siguranta cel mai asteptat moment din lumea gadget-urilor. Pe 12 septembrie au fost facute public, pentru prima oara, noile modele de iPhone de la producatorul Apple. Vedete in ziua aceea au fost iPhone XS si iPhone XS Max. Specificatiile ambelor telefoane sunt impresionante, precum si pretul.

Apple a stiut cum sa tina cu sufletul la gura pe toti fanii sai. Detaliile asteptatei lansari si ale acestui gadget au fost lasate pe ultimul moment si, astfel, momentul dezvaluirii a fost si mai intens.

Diferentele dintre cele doua modele sunt de pret si de puterea procesorului dar si multe alte detalii. iPhone XS are un pret de pornire de 1000 de dolari. Spatiul de stocare incepe de la 64 GB, 256 GB si ajunge pana la 512 GB. iPhone XS Max are un pret de start de la 1100 de dolari. Procesorul actual are influente fantastice asupra camerei, care reuseste sa redea imagini mult mai clare.

Daca lumina nu este prea puternica sau personajele sunt in miscare, puterea procesorului va face ca imaginea sa fie de o calitate mult mai mare.

Un astfel de telefon are nevoie si de o protectie pe masura.

Avand in vedere pretul unui telefon iPhone XS nu puteam sa ma arunc sa risc sa comand unul de pe internet si sa nu am siguranta ca nu il voi primi. In schimb prefer sa mai astept o saptamana pana la lansarea in Romania.

Intre timp, magazinul online de accesorii BrandGSM s-a gandit sa comercializeze huse iphone xs max pentru cei inteesati in achizitionarea noului telefon Apple cand va fi disponibil.

Reprezentantii magazinului, desi acum nu dispun de o gama extrem de variata, promit ca vor pune la dispozitia clientilor, cat de curand, o diversitate de modele pentru huse si carcase. Indiferent, totusi, de modelul de husa iphone xs max sau carcasa pentru bijuteria Apple, pe care il alegeti, BrandGSM ofera preturi imbatabile. Extrem de reusita este carcasa iPhone XS Max Just Must Pure Simple Red.

Este disponibila pe site la un pret mai mult decat accesibil. Detaliile acesteia o fac ideala pentru a proteja noul iPhone. Carcasa este fabricata dintr-un material extrem de flexibil. Suprafata husei este transparenta insa partea din spate este dura, ceea ce o face rezistenta la uzura si zgarieturi. Materialul de silicon o face usor de atasat pentru ca are elasticitate si flexibilitate.

Decupajele sunt special concepute pentru a permite accesul la functiile telefonului. Carcasa este una slim fit ceea ce o face aproape insesizabila pe suprafata telefonului. Se remarca marginile de culoare rosie, care ii dau acesteia un aspect foarte modern si chic.

Magazinul BrandGSM a reusit sa aduca pentru impatimitii iPhone, huse si carcase de calitate superioara, anticipand astfel momentul lansarii si pe piata din Romania, a mult doritului gadeget. In asteptarea iPhone-ului XS, puteti deja sa achizitionati o husa pentru a fi pregatiti in momentul in care il veti avea in posesie.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii