Federal-Mogul Automechanika 2018
Compania promovează extinderea Champion®, progresul tehnic al Ferodo®, succesul Jurid®OE, tehnologiile OE noi pentru motoare, bujiile BERU®*Iridium și multe altele.

Federal-Mogul Motorparts a făcut anunțuri importante la Automechanika 2018. Multe dintre brandurile sale bine-cunoscute, alături de produse noi, tehnologii interesante și multe performanțe OE au fost evidențiate în cadrul evenimentului. Automechanika 2018 a marcat și lansarea GarageGurus, o platformă de instruire și suport tehnic, precum și inovații semnificative în materie de direcție și suspensie, care accentuează angajamentul pe termen lung al MOOG® față de expertiza în inginerie și diferențierea produselor.

Alte noutăți importante includ:

Champion®
Brandul emblematic Champion își va continua extinderea actuală prin lansarea unei game de baterii în cursul anului 2018. Alături degamele de produse de frânare și iluminare anunțate recent, noua gamă de baterii va consolida poziția Champion ca brand complet de service. Champion se angajează să furnizeze piese de calitate la un preț echitabil pe care să se poată baza tehnicienii și service-urile din întreaga regiune EMEA. Până la sfârșitul anului, oferta de servicii Champion va include piese din categoriile: frânare, baterii, iluminare, filtre, ștergătoare și aprindere.

Ferodo®
Pedigree-ul OE al produsele de frânare Ferodo demonstrează devotamentul pe care brandul îl are în a oferi clienților inovație susținută de calitate. Ferodo este pionier în domeniul frânării cu plăcuţele de frână fără cupru Eco-Friction® și este pe primul prezent pe piață la modelul unde este şi echipare originală Ford Fiesta. Această tendință a continuat cu modelele Ford Galaxy și Audi A4, ambele dotate din fabrică cu plăcuțele Ferodo Eco-Friction. Progresul tehnologic al plăcuțelor de frânare direcționale este un alt exemplu al capacității brandului de a lansa produse de frânare de calitate superioară. Noile plăcuțe direcționale expuse la stand sunt prezentate într-un videoclip informativ privind performanța și utilizarea lor. Renumitul brand are ocazia să prezinte la Automechanika gama sa de discuri de frână compozite, mai ușoare decât discurile convenționale, care oferă performanțe îmbunătățite de frânare. Succesul continuu al brandului Ferodo este demonstrat de performanțele sale OE, de progresele tehnologice de pionierat și de capacitatea sa de a răspunde rapid pieței cu o gamă tot mai largă de produse.

Jurid®
Brandul sărbătorește în cadrul expoziției performanțele OE recente și un nou ambalaj interesant pentru aplicațiile LV și CV. Standul prezintă noile plăcuțe de frână Jurid pentru un nou model Alfa Romeo, precum și alte mostre de plăcuțe. Vor fi lansate și noile discuri de frână uşoare din material compozit, care oferă performanțe îmbunătățite și durabilitate crescută.

BERU®*
Brandul de componente de aprindere prezintă noile bujii cu scânteie Iridium împreună cu senzori și scule utile, toate promovate pe un website actualizat și adaptat pentru o experiență de navigare facilă. Oferta unică de bujii incandescente a brandului, care include bujii incandescente ceramice și cu senzor de presiune (PSG), este îmbunătățită prin extinderea gamei de unități de control pentru bujiile incandescente. O linie extinsă de bujii cu scânteie, bobine și o paletă unică de scule de montaj completează gama.

Expertiză în piese de motor
Mai multe branduri de calitate ale Federal-Mogul Motorparts au lansat produse noi și interesante, oferind soluții pentru tehnologia motoarelor auto.

AE®  
a lansat supapele umplute cu sodiu, care pot reduce temperaturile de la capul supapei cu până la 20% și pot scădea greutatea cu aproximativ 16%. Acest lucru se realizează prin construcţia supapei cu gol în interior și umplerea acesteia cu sodiu lichid, care disipă în acest caz eficient căldura pe măsură ce supapa se încălzeşte.

Nüral® a introdus acoperirea de protecție împotriva uzurii Ecotough® NG pentru motoarele pe benzină. Acoperirea crește durabilitatea pieselor din motoarele cu turbină moderne cu capacitate cilindrică redusă și micșorează uzura fustei pistonului cu până la 40%, iar pierderile prin frecare cu 15%. Aceasta este ultima dintr-o serie de inovații de la Nüral, care beneficiază de experiența vastă a brandului în designul pistoanelor OE.

Goetze® a lansat noi supape specifice regiunii DACH (Germania, Austria, Elveția). Brandul este un nume cu tradiție în industria auto, oferind componente tehnice avansate care reduc semnificativ consumul de ulei și emisiile, minimizând frecarea și prelungind viaţa motorului.

Payen® a prezentat Fibersheets, o extensie a gamei Pro-Fit, o soluție pentru garnituri indisponibile sau rare. Cu peste 10.500 coduri de garnituri, simeringuri şi şuruburi de chiulasă, marca Payen aduce clienților soluții pentru aproape toate aplicaţiile din domeniul vehiculelor ușoare şi grele.

„Automechanika este o platformă excelentă pentru lansarea celor mai noi tehnologii și produse pe care le avem", a explicat Andrew Sexton, președinte, EMEA Aftermarket și președinte regional, Federal-Mogul Motorparts, EMEA. „Este în același timp o oportunitate de a vorbi despre performanțele companiei, cum ar fi adoptarea pe scară din ce în ce mai largă a plăcuțelor Ferodo pentru noile vehicule în producție. În această industrie inovația este esențială, iar pentru a avea succes trebuie să dezvolți permanent noi tehnologii și să anticipezi tendințele. Am fost mereu mândri de ofertele de produse pe care brandurile noastre le aduc pe piață: produse de înaltă calitate în care pot avea încredere tehnicienii din întreaga lume. Ne-am adaptat ritmului tot mai accelerat al comerțului global și încercăm să lucram la o viteză cât mai alertă. Fiecare dintre brandurile noastre se află într-un proces continuu de consolidare și îmbunătățire pentru a reuși să ne ajutăm clienții să fie pregătiți în fața unor noi provocări sau oportunități. Prin noua platformă GarageGurus furnizăm clienților, tehnicienilor și utilizatorilor finali din întreaga regiune EMEA asistență tehnică și instruire de cea mai înaltă clasă.

Dacă doriți să aflați mai multe despre produsele Federal-Mogul Motorparts, puteți vizita www.fmmotorparts.eu. Pentru mai mult conținut tehnic și mai multe tutoriale, vizitați noul website GarageGurus: www.fmgaragegurus.eu.

Sursa: Adriana Brutaru, Senior Account Manager MCCANN PR
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii