SKF
Calitate. Experiență. Asistență. SKF a prezentat soluții de lubrifiere și piese de schimb pentru vehicule la Automechanika 2018.

La târgul comercial Automechanika 2018 (Frankfurt, 11-15 septembrie), SKF a prezentat gamă de piese de schimb premium pentru vehicule și produse de lubrifiere care îmbunătățesc fiabilitatea și le oferă soluții mai bune clienților SKF. 

La Automechanika au fost prezentate de asemenea
și piesele de schimb pentru autovehiculele grele. Pe lângă designul îmbunătățit al unității de adaptare a camioanelor (TMU) de la SKF și un butuc complet nou (butuc integrat și pachet de rulmenți), proprietarii și mecanicii de vehicule comerciale pot beneficia acum de calitatea și serviciile SKF pentru o altă componentă cheie a motorului odată cu lansarea unei noi game de pompe de apă pentru condiții grele de lucru pentru vehicule comerciale. Pentru o instalare ușoară, noile pompe sunt livrare într-un set care conține garnituri de calitate superioară, etanșări inelare și elemente de fixare. 

Sursa: Elena Botezatu, MarCom Coordinator/Business Support SKF Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii