Grupul Proleasing Motors, de 4 ori câștigător al titlului Chairman’s Award - cea mai înaltă distincție pentru dealerii din rețeaua Ford și de două ori Best BMW Dealer in Customer Care din România, în 2016 și 2017, anunță performanțe peste așteptări pentru cea mai nouă divizie a sa - Hyundai, chiar în primul an de la înființare.

Hyundai Proleasing Motors
În 2018 au fost comercializate 140 de automobile Hyundai noi, cu 88 mai multe decât în anul anterior și cu 15 mai multe decat obiectivul dealerului pentru anul 2018.
Față de 2017, vânzările din primul an de activitate a Hyundai Proleasing Motors au fost cu 169% mai mari.
În 2018, cel mai nou centru Proleasing Motors a facturat 18.500 de ore de service, cu 4.000 mai multe decât în anul anterior.

Grupul Proleasing Motors, de 4 ori câștigător al titlului Chairman’s Award - cea mai înaltă distincție pentru dealerii din rețeaua Ford și de două ori Best BMW Dealer in Customer Care din România, în 2016 și 2017, anunță performanțe peste așteptări pentru cea mai nouă divizie a sa - Hyundai, chiar în primul an de la înființare.

Divizia Hyundai Proleasing Motors a fost creată la începutul anului 2018, prin achiziția dealerului local Automar Ploiești, contribuind la consolidarea poziției  Proleasing Motors de lider regional pe segmentul auto.  În prezent, compania este dealer autorizat Ford, BMW și Hyundai, deservindu-și clienții printr-o rețea de 5 centre integrate showroom-service în județele Prahova, Buzău și Dâmbovița.

Focusul pe o creștere consecventă, bazată pe satisfacția consumatorului, s-a dovedit o politică de succes și pentru noua divizie Hyundai
“Pentru 2018 ne-am propus integrarea funcțională a dealer-ului Automar în structurile noastre - prin completarea ofertelor cu marca Hyundai, cât şi creşterea capacităţii de service a Grupului. Încă de la început, ne-am dorit ca noua divizie să funcționeze ca un centru de profit al companiei, orientat către vânzarea şi întreţinerea de automobile Hyundai, dar în acelaşi timp am derulat şi activităţi de service multimarcă. Astfel, la începutul anului, odată cu preluarea, am fixat ca obiectiv livrarea a peste 125 de unităţi Hyundai şi depășirea numărului de intrări în service din anul precedent.”, a declarat Lucian Alexe, Director General Proleasing Motors.

Targetul vizat odată cu integrarea noii mărci în portofoliu a fost însă depășit, fiind facturate peste 18.500 de ore de service - cu 4.000 mai multe decât în 2017, și 140 de automobile vândute – față de 52, în 2017.

Astfel, cel mai scump automobil achiziționat prin Hyundai Proleasing Motors a fost ultima versiune a SUV-ului Santa Fe - versiunea Luxury, în valoare de 40.000 de euro + TVA.

Toată reușita diviziei Hyundai se datorează, înainte de toate, focusului pe client, alături de încrederea construită în cei 18 ani de activitate Proleasing Grup, împreună cu tradiția companiei în vânzările și service-ul auto.

Acestora li se adaugă și reorganizarea fluxului de activitate al afacerii, cât și creșterea, din 2018, a pieței auto.

Pentru 2019, planurile pentru cea mai nouă divizie Proleasing Motors includ redecorarea showroom-ului, iar targetul de vânzări este în acord cu creșterea înregistrată în 2018: minim 150 de automobile și 19.000 ore de service facturate.

Hyundai Proleasing Motors, scurt istoric
Dezvoltat în urma achiziției Automar Ploiești, cel mai nou centru de vânzări și service al Proleasing Motors a venit cu un portofoliu  de 2.000 de clienți – persoane fizice și juridice și 400 de automobile noi comercializate în perioada sa de activitate: 2011 – 2017.

Integrarea sa în structura Proleasing Motors a fost realizată odată cu o investiție de 50.000 de euro în echipamente și în asigurarea unui capital de lucru. Totodată, au fost angajate încă 3 persoane – în plus față de personalul existent, preluat de la dealerul Automar, totalul acestora fiind în prezent de 20.

Despre Proleasing Motors
Înființat în 2001, Proleasing este brandul din spatele unui grup de companii cu activitate în domeniul leasing-ului (ProLeasing IFN), vânzării și reparației auto, dealer și service autorizat pentru mărcile Ford, BMW şi Hyundai.

În prezent, Proleasing Motors derulează activități de vânzare și reparație în 3 centre autorizate Ford – în Ploiești, Buzău și Târgoviște, 1 centru BMW – în Ploiești și 1 centru Hyundai – în Ploiești. Tot sub egida Proleasing Motors se află și o divizie de vânzare automobile rulate, împreună cu mai multe platforme online cu  piese de schimb, roți și accesorii originale.

Pe parcursul a 18 ani de activitate, Proleasing a câștigat de 4 ori titlul de Chairman Award - cea mai înaltă distincție pentru dealerii din rețeaua Ford, la nivel global, a fost desemnat dealerul anului 2016 și 2017 în Customer Care - în rețeaua națională BMW, a fost numit Campion în Business al anului 2016, cât și de 12 ori Laureat al Topului Firmelor Prahovene, unde a fost distins cu Prima Poziție în categoria companiilor medii.

Sediul central Proleasing Motors este localizat la ieşirea din Ploieşti spre Buzău, pe strada Şoseaua Ploieşti-Buzău, Nr. 505, DN1B.

Sursa: Sebastian Radu, Account Executive The GOOD Company
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii