Placute de frana Wagner
Află mai multe despre modul în care Federal-Mogul Motorparts inovează, de la produse noi şi incitante până la noi moduri de a ne conecta cu clienţii pentru a sprijini industria auto în continuă dezvoltare.

Frâne cu o putere de oprire cu până la 15 m mai mare*
Introdusă recent în America de Nord, oferta de frâne Wagner OE de la Federal-Mogul Motorparts include modele de plăcuţe cu forme particularizate, pentru utilizări specifice, care acoperă 95 la sută dintre vehiculele pick-up, SUV şi CUV. Forma plăcuţelor şi designul fantelor, care aşteaptă acordarea brevetului, creează un debit de aer turbulent, care permite o răcire mai bună şi o putere de oprire superioară... cu până la 15 metri mai rapid*.   

* Rezultate bazate pe testarea performanţelor la 95 km/h, efectuată de Link Engineering Company, care compară plăcuţele de frână Wagner cu plăcuţele de frână de la concurenţi pe modelele Ford F-150 2014, Toyota RAV4 2011 şi Chevrolet Tahoe 2013.

Plăcuţe de frână ecologice cu performanţe superioare
Plăcuţele noastre de frână Ferodo® Eco-Friction furnizează performanţe superioare fără să conţină cupru, ceea ce le face potrivite atât pentru şoferi, cât şi pentru mediul înconjurător.  Dezvoltate iniţial la standardele stringente ale producătorilor de echipamente originale, plăcuţele de frână Ferodo Eco-Friction sunt disponibile şi pe piaţa independentă de piese de schimb. TheBrakingReport.com le-a acordat recent titlul de „Cele mai bune din clasa lor” pentru 2016.

Şasiurile lidere de piaţă beneficiază de componente şi mai bune
Bazându-ne pe portofoliul nostru de produse de calitate superioară, lidere de piaţă, pentru direcţie şi suspensie, cel mai nou design brevetat de articulaţie cu bilă cu compresie îmbunătăţeşte o tehnologie MOOG® binecunoscută, care deja depăşeşte performanţele echivalentelor OE. Echipa noastră de ingineri nu se opreşte niciodată din explorarea noilor moduri de a ajuta clienţii MOOG să îşi extindă avantajul de pe piaţa de reparaţii în ceea ce priveşte calitatea şi performanţele.

Performanţe de livrare îmbunătăţite pentru clienţi
Creăm centre de distribuţie cu avantaje strategice acolo unde clienţii au nevoie de ele – şi automatizăm mule dintre ele pentru secolul 22.  Cel mai nou centru de distribuţie de ultimă oră se va deschide în Europa de nord în 2017, îmbunătăţind nivelul serviciilor şi stimulând, în acelaşi timp eficienţa operaţională.

Sursa: Federal-Mogul Motorparts
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii