Skoda Superb Crystal Lighting
SUPERB facelift este primul model ŠKODA de serie cu faruri full-LED Matrix şi funcţii dinamice de iluminare.
Blocurile optice spate full-LED cu lumini de semnalizare dinamice optimizează vizibilitatea.
Modelul SUPERB revizuit va fi lansat în luna mai, la Bratislava, în cadrul Campionatului Mondial de Hochei IIHF.

Nava amiral a mărcii ŠKODA este supusă acum unui facelift, SUPERB devenind astfel primul model din producția de serie a mărcii cu farurile inovatoare full-LED Matrix. Modelul revizuit va oferi un nivel şi mai ridicat de confort, plus siguranţă şi mai ridicată. Publicând o schiţă de design şi un material video, producătorul auto ceh oferă prime impresii despre noile faruri full-LED Matrix, proiectoarele de ceaţă cu LED cu design nou şi blocurile optice spate full-LED cu lumini de semnalizare dinamice. Premiera mondială a facelift-ului familiei SUPERB va avea loc în capitala Slovaciei, la Bratislava, în luna mai, în cadrul Campionatului Mondial de Hochei IIHF 2019. ŠKODA AUTO este deja pentru a 27-a oare sponsorul principal al acestui eveniment sportiv.

Schiţa ce reprezintă farurile full-LED Matrix dezvăluie designul sistemului inovator de iluminare, compus dintr-un modul LED pentru luminile de drum şi cele de întâlnire, la care se adaugă trei alte segmente LED. În carcase este integrat şi înscrisul ŠKODA Crystal Lighting. O bandă LED subţire asigură luminile de semnalizare, luminile de zi şi pe cele de poziţie. Deasupra se găsesc structuri LED fine precum acele. Acestea asigură funcţia animată Coming Home/Leaving Home. La pornirea şi oprirea maşinii, această funcţie aprinde/stinge automat anumite elemente ale farurilor şi blocurilor optice spate, iluminându-le într-o secvenţă pre-configurată.

Materialul video prezintă noile faruri full-LED Matrix şi animaţia Coming Home/Leaving Home în acţiune, ilustrând modul în care acestea funcţionează. În video se observă şi proiectoarele de ceaţă cu design nou cu LED, precum şi blocurile optice spate full-LED. Ca premieră pentru ŠKODA SUPERB, acestea dispun de lumini de semnalizare dinamice, la care lumina curge cursiv spre exterior. Astfel designul de ansamblu al maşinii devine mai dinamic, dar, totodată, maşina va putea fi observată mai bine de către ceilalţi participanţi la trafic, ceea ce sporeşte siguranţa.


Fiind nava-amiral a mărcii ŠKODA, SUPERB prezintă cele mai noi inovaţii ale mărcii în domeniul designului şi al tehnologiei, dar şi al utilităţii practice, aducând numeroase dotări specifice şi avantaje din segmentele superioare în segmentul automobilelor de talie medie.

ŠKODA SUPERB facelift va fi lansată în premieră mondială în luna mai 2019 la Bratislava, capitala Slovaciei, în cadrul Campionatului Mondial de Hochei IIHF 2019.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing &Communication Manager Škoda
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii