Pe langa serviciile de tractari auto, care au luat amploare in ultimii ani, serviciile de transport mobila incep sa fie din ce in ce mai raspandite si la noi in tara.

Transport mobila in Brasov cu ProfessionalMovers
Foto: ProfessionalMovers.ro
Pe langa serviciile de tractari auto, care au luat amploare in ultimii ani, serviciile de transport mobila incep sa fie din ce in ce mai raspandite si la noi in tara, din ce in ce mai multe firme alegand acest domeniu de activitate, un domeniu destul de important in zilele noastre, mai ales avand in vedere mutarile din ce in ce mai dese, atat ale persoanelor fizice, cat si ale celor juridice, dar si intervalele mai mici de timp in care se schimba mobilierul, atat in gospodariile romanilor, cat si in sediile firmelor din tara.

O astfel de firma este ProfessionalMovers, o firma cu sediul in Bucuresti, pe Calea Floreasca, nr. 142, ce are un program de functionare de luni pana sambata, intre orele 9.00-19.00, ce asigura serviciile de mutari mobila, transport mobila si depozitare electrocasnice, obiecte personale si alte tipuri de marfuri, atat in Bucuresti, cat si catre destinatii nationale si internationale. ProfessionalMovers detine si un site modern, simplu si eficient, respectiv www.professionalmovers.ro, site de pe care se pot afla informatiile de baza atunci cand potentiali clienti doresc sa apeleze la serviciile de transport mobila.

Din toate serviciile oferite, serviciul de transport mobila Brasov este ultima noutate de la ProfessionalMovers, Brasov fiind al 8-lea judet din provincie in care firma din Bucuresti s-a extins. Este bine de stiut ca serviciul de transport mobila Brasov necesita o programare cu cel putin doua ore inainte, deoarece acesta este timpul minim de care ProfessionalMovers are nevoie pentru a se mobiliza si a ajunge la clientii sai. De asemenea, compania pune la dispozitia clientilor din Brasov, pentru piesele de mobilier, marfuri si obiecte personale, servicii de transport, precum si servicii de demontare-montare a mobilierului ce trebuie transportat.

De mentionat ca pentru orice companie mica si mijlocie, echipa ProfessionalMovers este disponibila in Brasov 24 din 24 de ore, pentru a putea rezolva cat mai multe situatii de urgenta, iar pentru serviciul de transport mobila Brasov, ProfessionalMovers dispune de masini de 3.5 tone si masini de 7.5 tone, autorizate si carosate corespunzator, precum si de tiruri, toate pentru a putea indeplini cat mai multe misiuni in materie de transport mobila.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii