Proiectorul de informatii de bord pe parbriz Head Up Well este folosit atat de catre pilotii avioanelor, cat si de catre soferii autoturismelor.

 

Proiector parbriz auto
Foto: Mobilab Creations

Proiectorul de informatii de bord pe parbriz Head Up Well este folosit atat de catre pilotii avioanelor, pentru a spori atentia acestora, cat si de catre soferii autoturismelor, pentru ca afiseaza foarte multe informatii utile direct pe parbriz, informatii precum viteza, rotatia motorului, temperatura lichidului de racire motor, tensiunea, consumul de combustibil, ceasul, timpul si distanta de condus, codurile de eroare, informatii la care se pot seta si alarme cand se depasesc anumite valori selectate.

Acest proiector parbriz auto este foarte util pentru evitarea accidentelor, principala cauza a acestora fiind neatentia soferilor si neadaptarea vitezei la conditiile de trafic, lucru care poate fi evitat atunci cand viteza este afisata pe parbriz, ce atrage atentia in timpul condusului, mai ales atunci cand se depaseste viteza normala de deplasare. Luminozitatea afisarii diplay-ului de bord pentru parbriz poate fi reglata, astfel incat sa poata fi adaptata fiecarui sofer in parte, pentru a nu-l deranja in timpul condusului.

Disponibil pentru masinile cu porturi OBD2 si EUOBD, la care se conecteaza foarte usor, printr-un simplu cablu de date OBD, proiectorul de informatii de bord pe parbriz Head Up Well poate detecta, afisa si sterge codurile de eroare inregistrate de catre calculatorul masinii, in timpul functionarii acesteia, la care poate oferi si informatii privind defectiunile aparute pe parcurs. De asemenea, acest diplay poate afisa modul competitiv de accelerare, modul de testare a performantelor de franare, fluxul de date cu informatii despre intreg vehiculul, precum si alte functii importante pentru acesta.

Acest proiector de informatii de bord pe parbriz Head Up Well, ce contine produsul in sine, HUD, un cablu de date OBD, un pad anti-alunecare si un manual de utilizare, poate fi comandat de pe Mobilab Creations, un magazin online pe care se gasesc si multe alte produse si accesorii auto. Incarcatoare, adaptoare, camere auto, alimentatoare, multiplicatoare bricheta, umidificatoare, car kit-uri, suporti, redresoare baterii, radiouri, manometre presiune pneuri si multe altele, se pot achizitiona cu usurinta de pe acest website, ce ofera clientilor sai peste 120 de accesorii auto. 

Dar Mobilab Creations nu este doar un magazin online dedicat produselor si accesoriilor auto. Pe mobilab.ro se pot gasi peste 5.000 de produse, din categorii precum electronice si gadgete, smart solutions, accesorii telefoane, casa si gradina, vehicule electrice, accesorii tv, aparatura casnica, componente, energie, gaming, idei de cadouri, iluminat, laptop, pc si periferice, sanitare, unelte si multe altele, acest magazin online avand in portofoliu branduri precum Mega Wheels, Fast Wheels, Woox, Kruger & Matz, TWS, Happy Face, Well, etc.

Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii