Skoda Fabia

Prima imagine cu silueta celei de-a patra generații a popularei compacte.

Noua ŠKODA FABIA folosește pentru prima dată platforma modulară transversală MQB-A0 a Grupului Volkswagen.

Modelul oferă cele mai noi motoare pe benzină.

ŠKODA oferă o primă sugestie asupra designului noii ŠKODA FABIA. Imaginea siluetei oferă indicii cu privire la noile proporții ale compactei construite în premieră pe baza platformei modulare transversale MQB-A0 a Grupului Volkswagen. Această platformă optimizează spațiul interior și susține implementarea de sisteme de conectivitate și sisteme de asistență de ultimă oră. Automobilul este pus în mișcare de cea mai nouă generație de motoare pe benzină, astfel că noua FABIA este perfectă pentru tinerele familii, dar și pentru absolvenții recenți sau ca al doilea autoturism. Premiera mondială a noii ŠKODA FABIA este planificată pentru primăvara anului 2021.

Odată cu trecerea la platforma modulară transversală MQB-A0 a Grupului Volkswagen, ŠKODA FABIA a devenit mai mare decât predecesorul în toate dimensiunile sale. De pildă, volumul portbagajului, care a fost dintotdeauna unul generos la FABIA, a crescut acum cu încă 50 de litri. Iar datorită structurii și mai rigide a caroseriei, platforma MQB-A0 aduce optimizări și în privința siguranței pasive. Totodată, această platformă permite instalarea unor sisteme moderne de asistență, ce până acum erau disponibile doar în clasele auto superioare.

Motoarele moderne pe benzină sunt eficiente și asigură o autonomie ridicată

Pentru a patra generație a modelului FABIA, ŠKODA a optat pentru motoare pe benzină de ultimă oră. Toate motoarele provin din generația EVO de motoare a Grupului Volkswagen și combină eficiența ridicată cu emisiile reduse. Noua ŠKODA FABIA este echipată în toate cazurile cu tracțiune față și cu transmisie manuală sau automată DSG cu 7 trepte. Aceasta înseamnă că automobilul de talie mică este optim echipat atât pentru drumurile de zi cu zi prin oraș, cât și pentru călătoriile pe distanțe lungi.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager ŠKODA

Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii