Bujii NGK

Niterra, specialistul în sisteme de aprindere și electronică auto, a adăugat încă patru bujii de aprindere din metale prețioase la gama sa largă de produse NGK de înaltă calitate pentru Piața Aftermarket Independentă (IAM). Trei dintre acestea sunt referințe noi de dublu metal prețios, care oferă clienților cel mai înalt nivel de calitate într-un produs Laser Iridium, promițând fiabilitate superbă în aprindere, rezistență ridicată la uzură și performanță optimă în aprindere. În plus, a fost adăugată o singură unitate de modernizare din metal prețios la gama de produse. Această referință Iridium IX îmbunătățește performanțele de aprindere în comparație cu versiunea standard.

DILKAR8R9HS și DILKAR6Q8 au fost lansate în septembrie anul trecut. DILKAR8R9HS urmează activitatea OE a Niterra, în timp ce DILKAR6Q8 va funcționa ca un articol de înlocuire pentru o mare parte din aplicațiile recente Toyota. DILFR6N-T a fost lansat la sfârșitul lunii februarie 2024. Colectiv, aceste noi referințe acoperă mașini cheie de la Renault (Megane 1.8 RS), Toyota (C-HR 1.8 Hybrid, Corolla 1.8 VVTi Hybrid și diverse modele Prius, inclusiv modelul PHV 1.8 Plug-in Hybrid) și Lexus (ES și GS).

A patra unitate - ZFR5BIX - a fost de asemenea lansată în februarie 2024 ca modernizare din metal prețios pentru bujia de aprindere din nichel existentă ZFR5P-G, care a fost în gama de produse NGK pentru o perioadă de timp. Acoperă mărcile din cadrul Grupului Volkswagen, precum Seat (Cordoba, Ibiza), Skoda (Fabia) și VW (Polo, Lupo și Fox).

În plus față de cele patru bujii noi lansate, Niterra a extins semnificativ versatilitatea ILKR7B8, care se potrivește cu o cantitate considerabilă de modele Hyundai i10 și i20 cu această bujie IAM lansată anterior.

Se estimează că noile intrări vor acoperi un parc auto de peste 4,8 milioane de vehicule în 2024, în timp ce parcul auto suplimentar acoperit este văzută extinzându-se cu încă 8% în următorul an.

„Încă o dată, extindem gama noastră deja cuprinzătoare de bujii de aprindere NGK cu metale prețioase pentru a acoperi chiar mai multe dintre modelele de top ale celor mai importante producători auto din lume. Aceste noi referințe oferă clienților produse Aftermarket  excelente care promit standardele noastre ridicate obișnuite în ceea ce privește aprinderea, performanța și rezistența ridicată la uzură”, a declarat Frank Massia, Director Marketing Aftermarket EMEA la Niterra EMEA GmbH.

Patru dintre bujiile de aprindere fac parte din gama Laser Iridium a Niterra, care are în centrul său un aliaj de iridiu sudat cu laser pe electrozi, și, în majoritatea cazurilor, un cip de platină pe electrozii de masă. Acest lucru asigură performanțe optime pe o perioadă lungă de viață, cu caracteristici precum mersul la relanti stabil, anti-fouling superior, eficiență îmbunătățită a combustibilului și emisii reduse. ZFR5BIX prezintă o tehnologie specială, spațiul anular, care împiedică depunerile de particule de carbon să blocheze tensiunea de aprindere. De asemenea, are un electrod central sudat cu laser extrem de subțire care oferă o performanță excelentă în aprindere.

Aceste noi adiții la gama de produse a companiei contribuie încă o dată la întărirea liniei dominante Niterra pentru Aftermarket cu bujii de aprindere NGK și consolidează poziția companiei ca lider de încredere în tehnologiile de aprindere la nivel global.

Toate produsele noi sunt deja listate în TecDoc și vor fi adăugate la catalogul de bujii de aprindere pentru automobile al companiei.

Sursa: Niterra România

Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii