In urma finalizarii unei investitii de peste 950.000 RON,Spitalul Judetean de Urgenta Zalau operationalizeazaSectia de Anestezie si Terapie Intensiva. Proiectul de reabilitare s-a derulat pe parcursul a aproximativ 4 luni si a cuprins lucrari de reparatii capitale (recompartimentare spatii, reabilitare grupuri sanitare, inlocuire tamplarie, geamuri usi, inlocuire instalatii electrice, sanitare si termice, finisaje pardoseli, pereti etc.) dar si dotarea cu facilitati moderne (campuri de utilitati fluide, paturi specifice activitatii medicale a sectiei).

Acest proiect a fost posibil datorita investitiei de peste 780.000 RON a Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, Consiliului Judetean Salaj si Ministerului Sanatatii in ceea ce priveste lucrarile in infrastructura sectiei dar si a celei de peste 100.000 RON facuta de catre compania Michelin prin punctele de lucru Michelin Zalau Anvelope si Michelin Zalau Cord la care s-a adaugat sprijinul de peste 50.000 RON al Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, Consiliului Judetean Salaj si companiei Grovinvest in ceea ce priveste dotarea cu facilitati moderne a sectiei.

“Credem ca sanatatea noastra si a celor dragi ar trebui pusa la loc de cinste, devenind preocuparea noastra principala deoarece in final, este cel mai de pret bun al nostru. Ne bucuram ca am reusit sa fim si de aceasta data alaturi de Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, este o colaborare inceputa cu multi ani in urma, pe care o pretuim si dorim sa o continuam.” a declarat Christian Falconet, Director General MICHELIN ZALAU ANVELOPE.

“Suntem increzatori ca datorita noilor conditii si servicii din Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva, multi din cei care au nevoie de un sprijin pentru a-si recapata starea de bine, vor gasi aici specialisti si conditii care sa le aduca cele mai bune vesti. Ne dorim ca acest proiect sa fie un alt pas din investitia noastra continua in sanatate, in viata si in viitor.” a declarat Felix Oanta, Director General MICHELIN ZALAU CORD.

Sursa: Michelin Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii