Festivalul cultural se va desfăşura în perioada 28-29 aprilie, la Cluj-Napoca
Suzuki Motor Corporation, prin Biroul de Reprezentanţă Suzuki România şi G&C Motors, dealer-ul autorizat din Cluj-Napoca, va fi sponsorul oficial al Japan Play Transylvania – primul festival interactiv dedicat culturii japoneze tradiţionale şi moderne din România.

Suzuki Motor Corporation a fost fondat în anul 1908, iar în prezent este al nouălea cel mai mare producător mondial de automobile, după volumul de producţie, având centre de fabricaţie în 26 de ţări. Singura capacitate de producţie din Europa, Magyar Suzuki Corporation din Esztergom, Ungaria, a produs, până anul trecut, peste 2.000.000 de automobile.

În 2008 compania şi-a deschis reprezentanţă şi în România, din acelaşi an, G&C Motors devenind dealer oficial în judeţul Cluj.

În cadrul JPT, transportul invitaţilor în oraşul Cluj-Napoca va fi făcut cu automobilele puse la dispoziţie de G&C Motors.

„Ne bucurăm că se organizează un asemenea eveniment în România şi că îl putem susţine. Sperăm că publicul român va fi încântat de tot ceea ce oferă bogata cultură a Japoniei”, a declarat Alin Radu, director general Suzuki România.

„Am sprijinit şi vom continua să sprijinim manifestările culturale organizate în oraşul nostru. Acest festival va fi o delectare pentru publicul clujean. Sperăm să putem vedea reeditată această manifestare artistică şi pe viitor”, a adăugat Aurel Chirtes, director general G&C Motors.

Festivalul Japan Play Transylvania se va desfăşura în perioada 28-29 aprilie, la Cluj-Napoca, având două locaţii principale: Casa de Cultură a Studenţilor şi Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor.

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii