În perioada 26-27 Mai 2012 s-a desfăşurat a 2-a ediţie a EXPO Inter Cars România, cu această ocazie fiind reconfirmat statutul de cel mai mare eveniment de profil din ţară. Pe parcursul celor 2 zile de desfăşurare, în ciuda vremii mai puţin favorabile, s-au înregistrat peste 2500 de vizitatori ce activează în domeniul pieselor auto Aftermarket. Comparativ cu anul trecut, numărul expozanţilor a fost în creştere, prezentându-se 42 de companii de talie internaţională din domeniul pieselor auto, anvelopelor şi echipamentelor de service, ce au beneficiat de o suprafaţă de expoziţie de 1400 metri pătraţi.

Locația EXPO Inter Cars din acest an, de peste 12.000 metri pătraţi, a fost cu totul deosebită, pe Circuitul de Karting de la Prejmer, din județul Brașov. Înscrisă în tematica generală a evenimentului, locaţia a permis vizitatorilor, fani ai şofatului sportiv, să-şi demonstreze calitățile de pilotaj direct pe pista ultramodernă pusă la dispoziţie, în cadrul Campionatului de Karting Inter Cars.

Totodată, locaţia a cuprins multiple alte zone de recreație și divertisment destinate vizitatorilor, printre atracţiile principale numărându-se: zona de Paintball, circuitul de Automodele dar şi zona de concursuri, unde s-au desfăşurat concursurile de "Cel Mai Puternic Mecanic" şi cel de "Service Roţi".

Punctul culminant a rămas petrecerea VIP Inter Cars din seara primei zile de desfășurare, vizitatorii bucurându-se de prezenţa moderatorului Buzdugan (Radio ZU) precum şi de o serie de concerte susţinute de Luna Amară, Nick Kamarera & Alinka şi bineînţeles, maestrul Mircea Baniciu & Band. Iar ca petrecerea să fie completă, au avut loc 2 momente spectaculoase: un show lenjerie intimă şi un show de lasere.

Asemenea primei ediții, profesioniștii din domeniul auto au avut oportunitatea de a lua parte pe durata întregului eveniment la diverse prezentări de produse sau concepte noi, dar și traininguri susținute de specialiști cu renume ai partenerilor Inter Cars, precum: ZF, TRW, Bosch, Michelin, Castrol şi FEBI.

Şi în acest an, evenimentul s-a dovedit a fi de un real succes, în urma feedback-ului primit de la partenerii şi vizitatorii EXPO Inter Cars, urmând aşadar să păstrăm tradiţia organizării acestui eveniment şi în anii următori.

Mulţumim tuturor pentru faptul că ne-aţi fost din nou alături şi vă aşteptăm la EXPO Inter Cars 2013!

Sursa: Inter Cars Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii