Campion in 2001 in Campionatul de Raliuri din Taiwan, Lin Yuan-Hu va lua startul cu o masina Dacia Logan in Raliul Sibiului.

LIN Yuan-Hu
Campionul din Taiwan ia startul in Raliul Sibiului cu Dacia Logan.
Primul raliu pe macadam pentru LIN Yuan-Hu.
Al doilea raliu din Europa din cariera pilotului taiwanez.

Campion in 2001 in Campionatul de Raliuri din Taiwan, Lin Yuan-Hu va lua startul cu o masina Dacia Logan in Raliul Sibiului. Pentru pilotul taiwanez acesta va fi primul raliu pe macadam din cariera.

Echipajul LIN Yuan-Hu / KO Ming-Roung va lua startul pentru prima oara in cariera la un raliu pe macadam. Echipajul taiwanez va fi prezent la Raliul Sibiului, etapa a saptea din Campionatul European de Raliuri, si va lua startul pe o masina Dacia Logan. „In Taiwan raliurile sunt 100% pe asfalt si nu am nicio sansa de a aduna experienta pe macadam. Acesta a fost si motivul pentru care am ales sa particip la Raliul Sibiului. Am auzit foarte multe lucruri bune despre aceasta etapa de la prieteni din Europa si dupa ce am urmarit cateva filmulete de la raliu am decis ca trebuie sa particip aici”, a spus Lin Yuan-Hu.

In 2011, Lin Yuan-Hu a castigat un titlul in Campionatul de Raliuri din Taiwan si a decis sa-si extinda programul in Europa si China. Prima participare internationala a fost anul trecut la Sliven Rally, in Bulgaria, cand a terminat pe locul secund la clasa N3. „A fost o experienta extraordinara si am invatat enorm de mult. Anul acesta am deja sapte victorii consecutive in competitia de acasa si experienta din Europa m-a ajutat foarte mult”, a mai spus Lin Yuan-Hu.

Pentru etapa de la Sibiu, Lin Yuan Hu si-a fixat un obiectiv foarte clar: sa adune cat mai multa experienta pe macadam: „Voi participa la un raliu complet nou, pe o suprafata pe care nu am mai concurat niciodata si cu un copilot nou. In aceste conditii cel mai important lucru este sa ajungem la sosire. Sunt sigur ca va fi o experienta incredibila”, a completat Lin Yuan-Hu.

Raliul Sibiului se desfasoara in perioada 25 – 27 iulie pe specialele de macadam si asfalt din judetul Sibiu. In total sunt programate 14 probe cu o lungime totala de 228 kilometri. Startul festiv se va da joi, 25 iulie, de la ora 20:00 in Piata Mica a orasului, iar vineri si sambata sunt programate cele 14 probe speciale. 

Sursa: Berti Panaiot, National Communication Manager
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii