Cluj-Napoca, 10 iunie 2014 – Profesionistii din sfera auto se intalnesc in perioada 14-15 iunie, la Brasov Business Park, in cadrul Expo Inter Cars, prima expozitie dedicata pietei auto aftermarket din Romania.

Expo Inter Car 2014
Cluj-Napoca, 10 iunie 2014 – Profesionistii din sfera auto se intalnesc in perioada 14-15 iunie, la Brasov Business Park, in cadrul Expo Inter Cars, prima expozitie dedicata pietei auto aftermarket din Romania.

Ajuns la a patra editie, evenimentul revine mai incendiar si mai spectaculos ca niciodata, reunind nu mai putin de 4000 de specialisti din domeniu. Vor fi prezenti cei mai mari producatori de piese auto din lume, precum Bosch, Castrol, Comma, Valeo, TRW, LUK, Delphi, ZF, Mahle, Contitech si multi altii.

Pe parcursul celor doua zile, invitaţii işi vor imbunataţi cunoştinţele cu ajutorul trainingurilor specializate. La capitolul ”distracţii” sunt incluse concursurile de aptitudini cu premii surpriza, experienţa unica de a strabate un labirint misterios, cascadoriile cu motociclete şi concertele susţinute de Dj Sava şi Raluka, Trupa V.O.XX din Bulgaria şi Zdob&Zdub. Piscina Paradisului Acvatic va fi locatia petrecerii VIP Inter Cars, unde invitatii vor avea parte de demonstratii cu flacari si laser, cocktail-uri si show-ul de bartending realizat de Luca Valentin.

Participarea la eveniment se realizeaza doar pe baza de invitatie, disponibila la oricare filiala Inter Cars din Romania.

”Expo Inter Cars, un nume deja sonor in randul expozitiilor de profil, s-a dovedit un eveniment trend setter de success de-a lungul anilor si iata ca ne-a adus in pragul unei noi editii, speram noi si cea mai buna de pana acum. Am pregatit invitatilor nostri multe surprize, concursuri noi, premii pe masura, traininguri sustinute de cei mai mari producatori de piese auto si nelipsita petrecere VIP cu concerte, show-uri si muzica buna. Weekend-ul 14-15 iunie e rezervat Expo Inter Cars! Va asteptam cu drag!”, a declarat Diana Iliescu, Directorul de Marketing Inter Cars.

Sursa: Cristina Oprean, PR & Social Media Specialist - Loopaa MarCom
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii