Echipa Hyundai Shell World Rally a nominalizat pilotii care vor participa in etapa a noua din Campionatul Mondial de Raliuri. La sfarsitul lunii august, Dani Sordo si Bryan Bouffier vor lua startul in Raliul Germaniei, alaturi de Thierry Neuville, pilotul principal al echipei.

Bouffier Raliul Antibes
Echipa Hyundai Shell World Rally va participa la Raliul Germaniei, etapa a noua dintre cele 13 programate in cadrul Campionatului Mondial de Raliuri 2014.
Spaniolul Dani Sordo revine in echipa pentru al patrulea raliu in WRC si va concura, alaturi de copilotul sau Marc Marti, la volanul modelului Hyundai i20 WRC, cu numarul 8.
Francezul Bryan Bouffier va participa la prima sa etapa din WRC in calitate de pilot Hyundai Motorsport, impreuna cu Xavier Panseri, copilotul sau, unitatea avand numarul 20.

Echipa Hyundai Shell World Rally a nominalizat pilotii care vor participa in etapa a noua din Campionatul Mondial de Raliuri. La sfarsitul lunii august, Dani Sordo si Bryan Bouffier vor lua startul in Raliul Germaniei, alaturi de  Thierry Neuville, pilotul principal al echipei.

Thierry Neuville si Nicolas Gilsoul, copilotul sau, vor participa la etapa WRC din Germania, alaturi de modelul Hyundai i20 WRC cu numarul 7. Spaniolii Dani Sordo si copilotul sau Marc Marti, vor concura cu modelul i20 WRC cu numarul 8, pentru a patra oara in acest sezon competitional, intr-o etapa de raliu pe asfalt, pe care au castigat-o sezonul anterior.

Bouffier, fost pilot de teste Hyundai Motorsport, se va alatura echipei Hyundai Shell World Rally pentru prima sa etapa la volanul unui Hyundai i20 WRC, impreuna cu Xavier Panseri, copilotul sau. Francezul a reusit sa castige Raliul Antibes, fiind pilotul care a obtinut prima performanta notabila la bordul unui model Hyundai i20 WRC in cadrul unui raliu.

Echipa Hyundai Shell World Rally va fi prezenta cu trei echipaje la etapa din Germania si va continua dezvoltarea masinii in sezonul de debut din WRC. Neozeelandezii Hayden Paddon si John Kennard vor lua startul in Raliul Finlandei, insa nu vor participa la Raliul Germaniei.

“Sunt incantat sa ma alatur echipei Hyundai cu ocazia etapei din Germania. S-au inregistrat progrese impresionante fata de testele realizate anul anterior si sunt onorat ca am facut parte din programul Hyundai Motorsport la revenirea in WRC. Astept cu interes debutul meu alaturi de echipa la Campionatul Mondial de Raliuri. Am muncit mult sa dezvoltam masina in cadrul testelor, insa nimic nu se compara cu provocarile unei etape din WRC. Faptul ca fac parte din echipa alaturi de Thierry si Dani este un privilegiu si voi face totul pentru a contribui la dezvoltarea masinii intr-un mediu foarte competitiv”,  a declarat Bryan Bouffier.

“Bryan a fost parte integranta din proiectul Hyundai Motorsport. In urma cu aproximativ un an ni s-a alaturat in premiera in calitate de pilot de teste si suntem norocosi ca a continuat sa lucreze cu noi si in acest sezon. Cunoaste foarte bine echipa si modelul Hyundai i20 WRC si este un avantaj pentru noi sa se alature lui Thierry si Dani. La acest raliu putem vedea care este potentialul real al masinii pe asfalt si cred ca avem echipa ideala de piloti care sa il descopere”,  a afirmat Michel Nandan, directorul echipei.  

Sursa: Hyundai Auto Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii