După ce a terminat sezonul 2014 din Campionatul Național de Raliuri cu cele mai bune rezultate din carieră, Edwin Keleti va lua startul și la Sibiu Rally Challenge. Vicecampionul absolut din 2014 va concura cu modelul Ford Fiesta R5.

Edwin Keleti - vicecampion national bsolut in 2014 si campion la clasa 2
Edwin Keleti a acceptat provocarea de a concura pe Transfăgărășan.
Sibiu Rally Challenge se va desfășura în perioada 9 – 12 octombrie.
Vicecampionul na
țional absolut din 2014 va lua startul cu modelul Ford Fiesta R5.

După ce a terminat sezonul 2014 din Campionatul Național de Raliuri cu cele mai bune rezultate din carieră, Edwin Keleti va lua startul și la Sibiu Rally Challenge. Vicecampionul absolut din 2014 va concura cu modelul Ford Fiesta R5.

Sibiu Rally Challenge înseamnă trei zile de spectacol dedicate pasionaților de sporturi cu motor. Edwin Keleti a acceptat provocarea de a concura pe Transfăgărășan și va fi prezent la prima ediție a Sibiu Rally Challenge. „Am terminat sezonul de raliuri cu cele mai bune rezultate din carieră și privesc cu mare bucurie revenirea la Sibiu. Inițiativa organizatorului este interesantă și sper să fie onorată de câți mai mulți sportivi de valoare și de un public numeros! Să concurezi pe celebrul Transfăgărășan reprezintă o provocare și o bucurie imensă în același timp”, a spus Edwin Keleti, vicecampion național absolut și campion la clasa 2, unde concurează cele mai performante mașini din campionatul intern.

Pilotul echipei BCR Leasing Rally Team va lua startul startul la Sibiu Rally Challenge cu modelul Ford Fiesta R5 preparat de Colina Motorsport cu care a câștigat anul acesta două etape din Campionatul Național. „Voi lua startul cu modelul Ford Fiesta R5, acealași cu care am devenit campioni la clasa 2 și vicecampioni naționali absoluți. Pe fiecare probă voi avea copiloți diferiți și venim la Sibiu pentru a ne alătura acestei sărbători a sporturilor cu motor”, a mai spus Edwin Keleti.

Sibiu Rally Challenge înseamnă patru zile dedicate sporturilor cu motor. Totul începe de joi, 9 octombrie, cu recunoașterile oficiale și deschiderea parcului de service din Piața Mare a orașului. Vineri, 10 octombrie, este programată prima specială pe asfalt care va avea loc în nocturnă pe Păltiniș, o probă cu o lungime de 9 kilometri. Sâmbătă, 11 octombrie, piloții înscriși la Sibiu Rally Challenge vor trebui să înfrunte Transfăgărășanul, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume. Prima trecere pe speciala de 7,2 kilometri va fi la ora 12:00, iar cea de-a doua la ora 13:23. Duminică, 12 octombrie, acțiunea se va muta pe circuitul de rally cross unde cei mai buni piloți se vor întrece într-o cursă similară cu celebra Cursa Campionilor. 

Formularul de acreditare poate fi descărcat de pe site-ul oficial www.raliulsibiului.ro.

Fotografii, harti, documentele oficiale si formularul de inscriere pot fi descărcate de pe site-ul oficial www.raliulsibiului.ro.

Sibiu Rally Challenge este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiui Sibiu și susținută de Orange România, partener principal al evenimentului.

Sursa: Sibiu Rally Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii