Goodyear anunță lansarea noii anvelope de iarnă de înaltă performanță, Ultra-Grip Performance, ce oferă o aderență excelentă și o manevrabilitate sporită pentru a naviga pe o gamă variată de condiții de iarnă — de la zăpadă la carosabil alunecos și acoperit cu gheață. Anvelopa intră în magazine chiar începând de acum.

Noua anvelopa Goodyear Ultra-Grip Performance
O excelentă aderență și un nivel ridicat al manevrabilității dau consumatorilor starea de spirit necesară pe durata anotimpului rece.

Goodyear anunță lansarea noii anvelope de iarnă de înaltă performanță, Ultra-Grip Performance, ce oferă o aderență excelentă și o manevrabilitate sporită pentru a naviga pe o gamă variată de condiții de iarnă — de la zăpadă la carosabil alunecos și acoperit cu gheață. Anvelopa intră în magazine chiar începând de acum.

Anvelopa UltraGrip Performance este construită pe cei 44 de ani de inovație și pe cele 60 de milioane de anvelope UltraGrip vândute de Goodyear. Ceea ce ea aduce nou este un profil al canelurilor îmbunătățit cu un sistem interblocant[1], un profil al benzii de rulare avansat și un număr mai mare de activatori ai blocurilor pentru o aderență excelentă și pentru o performanță mai mare a manevrabilității în toate tipurile de condiții de iarnă.

Canelurile hidrodinamice îmbunătățesc rezistența la acvaplanare și la carosabil alunecos atât pe drumuri umede cât și alunecoase  printr-o pată de contact de formă pătrată, cu o distribuție uniformă a presiunii, ce oferă o performanță îmbunătățită pe carosabil uscat și acoperit cu gheață pe toată durata de viață a anvelopei[2]. Un indicator de uzură al anvelopei permite schimbarea anvelopei la intervale de timp corecte și permite astfel menținerea nivelului ridicat al anvelopei în toate condițiile de condus pe timp de iarnă.

Și ceea ce este cel mai important, anvelopa oferă o distanță de frânare cu 3% mai scurtă pe zăpadă comparativ cu competitori de top.[3]

“Suntem încântați să adăugăm familiei Goodyear UltraGrip o altă anvelopă de iarnă care are ca prioritate siguranța. Suntem angajați să oferim o excelentă aderență pe ud, pe zăpadă și pe gheață,cu un nivel ridicat de performanță din punct de vedere al siguranței și frânării în condiții de vreme de iarnă. Suntem de asemenea cu deosebire mândri de faptul că distanța cea mai scurtă[4] de frânare, după cum o știm, este de o importanță deosebită pentru clienții noștri,” a spus Hans Vrijsen, Goodyear Marketing Director Consumer EMEA.

Linia de anvelope UltraGrip Performance Gen-1 prezintă 38 de anvelope pentru mașini de pasageri, dezvoltate în special pentru vehicule de dimesiuni medii și mari, într-o gamă de dimensiuni de la SD/195 la 255; de la AR/40 la 65; de la RD/15’’ la 19’’.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner INKCOMM PR


[1]Față de predecesoarea sa
[2]Față de predecesoarea sa
[3]Comparată cu media primelor patru competitoare de top. Măsurată de TÜV SÜD Automotive la cerereaGoodyear în decembrie 2014 și ianuarie 2015; dimensiunea anvelopelor: 225/50R17 98V; mașina de test: BMW 320d; locațiile: SaariselkaIvalo (FI), Mireval(F), Montpellier (F), TÜV SÜD Allarch(D), TÜV SÜD Garching(D); Report nr: 713051336
[4]Comparată cu media primelor patru competitoare de top. Măsurată de TÜV SÜD Automotive la cerereaGoodyear în decembrie 2014 și ianuarie 2015; dimensiunea anvelopelor: 225/50R17 98V; mașina de test: BMW 320d; locațiile: SaariselkaIvalo (FI), Mireval(F), Montpellier (F), TÜV SÜD Allarch(D), TÜV SÜD Garching(D); Report nr: 713051336
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii