Noul Opel Astra K și-a întâlnit primul client din România! Livrarea a fost realizată de echipa Rădăcini Motors în locația din Bd. Iuliu Maniu.

Primul Opel Astra K vandut in Romania
Primul Opel Astra K din România a fost livrat la Rădăcini Motors.
Eveniment lansare noul Opel Astra în re
țeaua Rădăcini în perioada 7-12 decembrie.
Proiect special Black Friday în colaborare cu evoMag.


Noul Opel Astra K și-a întâlnit primul client din România! Livrarea a fost realizată de echipa Rădăcini Motors în locația din Bd. Iuliu Maniu.


Noul Astra se bazează pe o arhitectură ușoară complet nouă, este propulsat exclusiv de cea mai recentă generație de motoare Opel și permite o conectivitate ultramodernă datorită funcției de integrare a smartphone-urilor. Noul Astra va continua tradiția Opel de a introduce în segmentul compact caracteristici disponibile doar în segmentele superioare.

Noii vedete Opel a clasei compacte i-au fost recunoscute meritele la premiile Oscar ale industriei auto de la Berlin, unde a câștigat „Volanul de aur”, la categoria autovehicule compacte. Modelul Astra, lansat la Salonul Internațional de la Frankfurt în luna septembrie, a câştigat acest premiu important, ceea ce îl face un veritabil autovehicul de succes.

Finalul lunii octombrie a adus și vestea că noul Opel Astra a câștigat premiul „SAFETYBEST 2015” datorită sistemului avangardist de iluminare adaptivă cu matrice de lumină IntelliLux LED®. Premiul este decernat de către juriul AUTOBEST, alcătuit din jurnaliști specializați, independenți, din 26 de ţări europene.

Noul Opel Astra a ajuns și în showroom-uri. Rădăcini Motors îi invită pe clienții din România să vină să descopere noul Opel Astra în perioada 7-12 decembrie, în showroom-urile Opel Rădăcini din București, Brașov, Brăila, Constanța și Galați.

Un alt eveniment de menționat este acela că Rădăcini a inițiat în premieră o colaborare cu evoMag pentru evenimentul Black Friday 2015. Ofertele auto speciale pot fi găsite pe platforma evomag.ro.

Sursa: Comunicatedepresa.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii