Cel mai important eveniment al sectorului aftermarket auto din România continuă și în 2018, pe 5 mai.

Autonet Mobility Show 2018
Cel mai important eveniment al sectorului aftermarket auto din România continuă și în 2018, pe 5 mai. Spre deosebire de anii trecuți, Autonet Mobility Show propune vizitatorilor și expozanților săi un nou format și multe surprize și noutăți în ceea ce privește partea profesională, dar și a posibilităților de relaxare și entertainment. Poate cele mai importante aspecte în evoluția proiectului sunt locația evenimentului, noul centru de distribuție Autonet din Popești-Leordeni, și faptul că, în 2018, va fi organizată o singură ediție Autonet Mobility Show, în țara noastră.

Autonet Import a făcut mereu eforturi pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor și suportul oferit partenerilor săi, contribuind la dezvoltarea și menținerea competitivității atelierelor pe piață. Noul centru de distribuție robotizat de lângă București, în Popești-Leordeni, este unul dintre cei mai importanți pași făcuți de compania noastră în această direcție. Prin implementarea sistemului de depozitare Autostore, cu cei 65 de roboți pe care îi acționează, crește exponențial eficiența și viteza procesului logistic și, astfel, scade intervalul dintre plasarea comenzii și livrare. Vizitatorii Autonet Mobility Show vor avea ocazia de a vedea la lucru acest nou sistem, unic în România.

Cei mai importanți producători de piese de schimb, accesorii auto și echipamente de service vor fi la Autonet Mobility Show pentru a prezenta profesionștilor auto din România nu doar cele mai noi dezvoltări privind produsele lor, dar și cele mai noi tendințe și direcții de dezvoltare a segmentului nostru. Vă invităm să interacționați direct cu cei mai influenți jucători de pe piața aftermaket, vizitându-i la cele peste 100 de standuri pregătite cu ultimele informații și tehnologii, dar și cu teste de îndemânare, quizz-uri, surprize și premii. Bineînțeles, Grupul Autonet va fi, la rândul său, foarte bine reprezentat, cu standuri aparținând companiilor sale, dar și a diferitelor departamente din componența sa. De asemenea, cele mai importante concepte de service administrate de Autonet, precum și brandurile proprii ale grupului își așteaptă vizitatorii la standurile special amenajate.

Evoluția profesională a evenimentului va fi evidențiată în acest an printr-un nou concept tehnic. Denumit Forumul Tehnic, acest nou element al Autonet Mobility Show va aduce în fața profesioniștilor din segmentul de reparații auto români, o serie de traininguri prin care tehnologiile și procedurile, mereu în schimbare, ale acestui domeniu vor fi explicate și demonstrate. Trainingurile vor avea o durată scurtă, însă vor fi foarte concentrate, și vor fi susținute de către reprezentanții expozanților, cu sprijinul trainerilor Autonet Import.

Odată încheiată activitatea profesională, vă invităm la concert! Și nu doar la unul, ci la două super-reprezentații oferite de doi dintre cei mai în vogă artiști din România. Horia Brenciu se întoarce pentru a treia oară la Autonet Mobility Show, fiind unul dintre favoriții publicului de la eveniment. Show-urile sale, spectaculoase și pline de energie, au mereu un impact deosebit și angrenează ascultătorii în numeroase momente interactive și inedite, generând o atmosferă cu adevărat dinamică și reconfortantă. Una dintre cele mai complete și impunătoare voci ale scenelor din țara noastră, cu nenumărate hituri înregistrate în ultimii 15 ani și o prezență mereu excentrică și energică, Delia va urca pe scena Autonet Mobility Show pentru a vă seduce cu avalanșa de stiluri pe care muzica sa o implică.

Adoptând un concept care s-a dezvoltat mult în ultimii ani, Autonet Import a pregătit pentru vizitatorii săi AMS Street Food Festival. Vă invităm să vă bucurați de deliciile oferite de maeștrii street food, care vor pregăti pe loc preparate populare ale acestui segment gastronomic. Astfel, indiferent daca alegeți un burger clasic, o pizza, un sandwich pulled pork, o plăcintă tradițională sau o înghețată, satisfacția este garantată.

Să nu uităm, totuși, să ne și relaxăm puțin. La Autonet Mobility Show am pregătit câte un colț de respiro pentru fiecare membru al familiei, de la cei mai mari, la cei mici. Opriți-vă la colțul cu degustări pentru a savura vinuri, specialități cu cafea, preparate din ciocolată și trufe, precum și o selecție excelentă de brânzeturi. Pe doamne și domnișoare le așteaptă profesioniști experimentați în make-up și hair-styling în colțul pregătit special pentru ele. În zona destinată copiilor, cei mici sunt așteptați cu activități distractive și educative, iar în colțul cu caricaturi vă așteaptă artiști autentici pentru a vă oferi o amintire amuzantă.

Autonet Mobility Show 2018 se anunță a fi o experiență grozavă și complet nouă față de edițiile precedente. An de an, evoluția acestui proiect a ridicat mereu nivelul evenimentului, iar anul acesta oferim partenerilor noștri un show inedit, complet și neconvențional care, fără îndoială, va rămâne în memoria fiecărui oaspete prezent. Faptul că Autonet Mobility Show atrage din ce în ce mai mulți vizitatori este dovada supremă a succesului acestui eveniment. Mulțumim partenerilor Autonet Import pentru că show-ul nostru a devenit o tradiție pe piața auto românească. Vă așteptăm să împărtășim experiența extraordinară Autonet Mobility Show 2018.

Ne vedem la București, în 5 mai!

Sursa: Autonet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii