În avanpremiera lansării, Škoda Auto a publicat primele schițe oficiale cu designul exterior al celor două modele ale sale actualizate.

 

Škoda Kamiq
                                                     

Compacta și SUV-ul urban marca Škoda beneficiază acum de optimizări tehnice și de un nou design inovator.

Škoda a inclus acum în echiparea celor două modele actualizate, de asemenea, dotări rezervate până în prezent exclusiv modelelor din clasele auto superioare.

Premiera mondială digitală a celor două modele este programată pentru 1 august.

În avanpremiera lansării, Škoda Auto a publicat primele schițe oficiale cu designul exterior al celor două modele ale sale actualizate: compacta Scala și SUV-ul compact Kamiq. Producătorul ceh de automobile și-a rafinat ambele modele cu un design progresist și tehnologie optimizată, precum și cu dotări din clasele auto superioare. Noile modele Škoda Scala și Škoda Kamiq își vor sărbători premiera mondială digitală în 1 august.

La patru ani de la lansarea lor inițială în producție, Škoda Scala și Škoda Kamiq beneficiază acum de înnoiri considerabile. Actualizările tehnologiei și modificările designului exterior vin să accentueze caracteristicile esențiale specifice ale fiecărui model, ca de pildă alura dinamică la modelul Scala și designul robust la Kamiq. Ambele modele se evidențiază cu designul nou al farurilor, al grilei radiatorului și al barelor de protecție din față și din spate. Noile jante din aliaj ușor și înscrisul de pe hayon corespund noilor direcții ale conceptului de corporate design al mărcii Škoda, completând cu eleganță noul look al celor două modele.

Faruri mai suple și măști cu noi inserții pentru Scala

Farurile devenite acum mai suple la Scala se extind până în grila radiatorului, subliniind alura dinamică de ansamblu a automobilului. Prizele de aer din masca frontală sunt separate prin noile inserții finisate în culoarea caroseriei. Aceleași elemente pot fi observate și în difuzorul din masca posterioară, flancată de elemente cristaline, specifice mărcii. Blocurile optice din spate dispun acum de un design grafic nou și mai rafinat.

Škoda Scala 

Prezență mai impunătoare pentru Kamiq

În varianta sa actualizată, Kamiq se impune printr-o prezență și mai puternică. Elementul superior al farurilor divizate, specifice, a devenit acum mai îngust. Grila radiatorului este mai mare și mai verticală, prezentând lamele duble distinctive, ce formează un U în partea de jos. La masca frontală, zona vopsită de sub grila radiatorului și priza de aer au menirea de a accentua lățimea automobilului și sunt completate în manieră rafinată cu difuzorul argintiu robust, ce asigură protecția părții inferioare a automobilului. Difuzorul din spate este compus dintr-o parte superioară mai lată, finisată în negru și o secțiune inferioară robustă, finisată în argintiu. Elementul specific în formă de L al noilor blocuri optice din spate se leagă vizual cu reflectoarele, care preiau, la rândul lor, forma literei L.

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager ŠKODA

Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii