Škoda Auto dezvăluie schițele exteriorului celei de-a patra generații a modelului Superb.

 

Škoda Superb

Noul Superb se face remarcat cu un look și mai emoțional.

Nava amiral a flotei Škoda integrează primele elemente ale noului limbaj de design Modern&Solid.

Proporții dinamice și design nou pentru farurile Matrix LED și pentru blocurile optice spate cu LED, ce încorporează noi detalii cristaline atractive.

Premiera va fi transmisă în direct în 2 noiembrie la ora României 20:00 (19:00 CET) - #SuperbPremiere.

Cu aproximativ o săptămână înaintea premierei mondiale a celei de-a patra generații a modelului Superb, Škoda Auto a publicat pentru prima dată schițele exteriorului navei sale amiral a flotei modelelor cu motorizări clasice. Designul noului model integrează elemente ale noului limbaj de design Modern&Solid, iar printre caracteristicile principale se numără farurile Matrix LED și blocurile optice spate cu LED, ce încorporează detalii cristaline atractive. Premiera mondială va fi transmisă în direct în 2 noiembrie, la ora României 20:00 (19:00 CET).

Oliver Stefani, Directorul departamentului de Design al mărcii ŠKODA, a explicat: „Este deja o tradiție ca Superb să dicteze limbajul de design al mărcii Škoda, iar a patra generație nu face excepție: designul noului model este caracterizat de linii tăioase, proporții clar definite și dinamice, la care se adaugă un stil sculptural modern și elemente cristaline.”

 

Škoda Superb

Schițele exteriorului prezintă primele elemente ale noului limbaj de design Modern&Solid al mărcii Škoda, ce evidențiază evoluția filozofiei designului Škoda, care însă rămâne totodată fidel renumitelor valori tradiționale ale mărcii, precum caracterului practic și spațiului generos. La a patra generație, Superb a devenit și mai lung și mai înalt și asigură performanțe aerodinamice optimizate, plus nenumărate dotări și caracteristici impresionante. Printre altele, farurile au devenit mai ascuțite și prezintă mai multe detalii cristaline. De remarcat este și că a crescut considerabil spațiul la nivelul capului, precum și spațiul pentru bagaje.

Premiera mondială va fi transmisă în direct pe Škoda Storyboard, precum și pe canalul de YouTube al mărcii Škoda, în 2 noiembrie 2023, la ora României 20:00 (19:00 CET).

Sursa: Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager ŠKODA

Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii