Bucuresti, 22 martie 2011 - Implinirea a 5 ani de activitate Hyundai Club in Romania a fost sarbatorita sambata, 19 martie, printr-o serie de evenimente desfasurate in apropierea orasului Ploiesti, la Paulesti.

Peste 70 de autoturisme marca Hyundai au impanzit locatia evenimentului, sosind in coloana din Bucuresti, Brasov si alte mari orase ale tarii. Importatorul Hyundai Auto Romania si sapte distribuitori si reparatori autorizati Hyundai au sprijinit evenimenul Hyundai Club.

Participantii au avut ocazia de a testa si admira gama curenta de autoturisme Hyundai: i10, i20, ix20, i30, ix35, Santa Fe si Veracruz. Prezentari de produs si concursuri cu premii au animat evenimentul pe tot parcursul zilei. Posesorii si fanii Hyundai au beneficiat de programele de fidelizare special dezvoltate pentru acestia si puse la dispozitie de catre distribuitorii si reparatorii Hyundai prezenti la eveniment: Hyundai Motor, Dab Auto Serv, Colina Motors, Casa Auto Mecca, Elca Auto, Autoestima Service si Brodmi.

Recenzii ale participantilor la eveniment si informatii suplimentare referitoare la viitoarele evenimente Hyundai Club pot fi accesate la adresa: www.hyundaiclub.ro.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii