Pachet verificare primăvară: un demers Mercedes-Benz After-Sales la care au participat şi iniţiatorii Proiect4 ( www.proiect4.ro ): Alessandra Stoicescu, Cătălin Ştefănescu, Bobby Voicu şi GLK-urile lor.
În cadrul acestui demers pot participa toţi proprietarii de autovehicule Mercedes-Benz din România până pe 15 mai 2011, inclusiv.
Proiect4 powered by Mercedes-Benz GLK: o prietenie remarcabilă între trei dintre cele mai perseverente personaje în domeniul în care îşi desfăşoară activitatea (Alessandra Stoicescu, Cătălin Ştefănescu şi Bobby Voicu) şi Mercedes-Benz GLK.


Alessandra Stoicescu, blogger-ul Bobby Voicu şi Cătălin Ştefănescu se pregătesc pentru noi acţiuni în cadrul Proiect4 ( www.proiect4.ro ) powered by Mercedes-Benz GLK. În acest sens, cei trei şi-au pregătit şi GLK-urile în Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz România.
Astfel, indiferent dacă este vorba despre drumul către comuna Bătrâna, de traseul către cetatea Libida sau de ruta spre Maliuc (Delta Dunării), Sandra, Bobby şi Cătălin le vor parcurge la bordul unor SUV-uri Mercedes-Benz GLK aflate într-o stare impecabilă.

Mai exact, în cadrul demersului Pachet Verificare Primăvară, cele trei GLK-uri au avut parte de testarea frânelor şi a sistemului de frânare, verificarea lamele ştergătoare de parbriz, verificarea nivelului lichidului pentru spălarea parbrizului, verificarea / reglarea duze sistem spălare parbriz şi verificarea luminilor (funcţionare şi reglare).
Pachet Verificare Primăvară este o iniţiativă Mercedes-Benz After-Sales din cadrul Mercedes-Benz România şi este adresat tuturor proprietarilor de autovehicule care aparţin mărcii germane din România. Până pe 15 mai 2011, toţi aceştia pot beneficia de serviciile oferite la un preţ special de 99 Ron, cu TVA inclus.
Proiect4 powered by Mercedes-Benz GLK
Proiect4 este o iniţiativă Mercedes-Benz, prin intermediul modelului GLK, susţinută de eforturile voluntare ale unor oameni care împărtăşesc idealuri comune. Astfel, în cadrul acestui proiect, Alessandra Stoicescu, Cătălin Ştefănescu şi Bobby Voicu (alături de Mercedes-Benz GLK) şi-au propus asumarea a trei cauze nobile şi identificarea soluţiilor necesare susţinerii acestora.
Alessandra Stoicescu, prezentatoarea Antenei 3 a ales să sprijine şi să ofere speranţă celor care trăiesc în comunităţile izolate din România. Sandra a început acest demers în septembrie 2009, când şi-a îndreptat atenţia asupra locuitorilor din comuna Bătrâna din judeţul Hunedoara, care se confruntă cu lipsa unui sistem de alimentare cu apă curentă şi a unui sistem de canalizare.
Cătălin Ştefănescu, realizatorul şi prezentatorul emisiunii Garantat 100%, una dintre cele mai longevive şi apreciate emisiuni culturale din Români, şi-a îndreptat atenţia către modul în care locuitorii zonei pot ajunge mai aproape de un trai în condiţii decente, fie că este vorba de copiii din acele sate sau de întreaga comunitate.
Bobby Voicu, unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri din peisajul online românesc, sprijină intenţiile şi demersurile atunci când vine vorba de arheologia din România. Astfel, Bobby a ales să susţină o cauză născută din pasiunea sa pentru cetăţile şi monumentele istorice aflate pe teritoriul României, care din cauza nepăsării, au intrat în uitare. El şi-a concentrat atenţia asupra cetăţii Libida, aflată într-o situaţie delicată.
Sursa: Mercedes-Benz Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii