Opel anunţă versiunea de producţie a spectaculosului concept Paris GTC.



Rüsselsheim. Aceste prime imagini ale noii generaţii Opel Astra GTC poate că arată maşina într-un peisaj virtual, dar în timp ce rulează pe un drum imaginar, automobile reale de test execută ultimele validări: Astra GTC este oficial realitate.
Şi, pe 7 iunie, în doar şase săptămâni, Opel va comunica detalii complete despre Astra GTC, în acelaşi timp cu deschiderea comenzilor. Vor fi dezvăluite preţurile, tehnologia, echipamentele şi motorizările, oferind clienţilor posibilitatea de a configura modelul ideal şi de a-l comanda din timp. Prima versiune de producţie a noului Opel Astra GTC va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Frankfurt, pe 15 septembrie 2011.
Bazat pe concept car-ul Opel GTC Paris prezentat  la începutul lunii octombrie 2010, la Mondial de l’Automobile, varianta de producţie a Astra GTC va fi o maşină sportivă compactă cu proporţii dramatice, cu 5 locuri şi 3 uşi.
Va îngloba tot ce e mai bun din noile tehnologii dezvoltate de Opel, precum şi un şasiu cu caracteristici unice.
Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii