M Car Trading, Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru România şi parte a grupului Ţiriac continuă susţinerea proiectelor de împădurire a terenurilor degradate, începuta acum trei ani.
De această dată, evenimentul s-a desfăşurat în localitatea Bragadiru, Judeţul Ilfov, alături de parteneri ai mărcii nipone: Ioan Andone, jucători ai echipei de fotbal Dinamo: Gabriel Torje, Marius Alexe, Vladuţ Munteanu, Elis Bakaj, Oscar Rubio, supervizaţi de aproape de antrenorul second, Iulian Mihaescu si preparatorul fizic, Salvatori Nazzareno si Bodo, solistul trupei Proconsul şi Dragoş Dinca (chitară).

În cadrul acestui eveniment, s-au plantat puieţi de ulm şi pin, într-o zonă cu o încărcătură istorică, fiind vorba de un parc arheologic unde exista câteva case dacice reconstituite. După o prezentare a locaţiei şi un mic instructaj făcute de reprezentanţii organizaţiei Viitor Plus*, toţi participanţii s-au responsabilizat şi au “Adoptat un copac”**.
Acest eveniment vine să completeze misiunea globală pe care Mitsubishi Motors o urmează, de a fi un constructor specializat în automobile şi crossovere prietenoase cu mediul. Urmând să fie implementată pas cu pas, această misiune se traduce în produse precum i-MiEV, prima maşină 100% electrică de serie dezvoltată de un producător până acum sau inovativa familie de propulsoare Diesel cu emisii reduse “4N1” care echipează ASX, Lancer şi Outlander.
Antrenorul Ioan Andone şi-a manifestat dorinţa de a testa modelul electric disponibil în România încă de acum o lună, şi împreună cu fiul său Mihnea, au mers spre locaţia evenimentului cu i MiEV.
Sursa: Mitsubishi Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii