În cadrul Salonului Auto de la New York, American Suzuki Motor Corporation a prezentat conceptul Kizashi EcoCharge, un hibrid cu elemente estetice noi, caracteristice unui concept ecologic în acelaşi timp.

Kizashi EcoCharge este propulsat de un motor de 2,0 L benzină care lucrează în tandem cu un sistem avansat de propulsie electrică de 15KW, care are ataşată o baterie litium-ion de 115 volţi. Combinaţia optimizează economia de combustibil şi oferă un plus de energie electrică în timpul accelerării pentru o experienţă la volan mai energică.

Pentru o maximizare efecientă a consumului, foloseşte de asemenea o serie de tehnologii precum frâna regenerabilă, sistemul „start and stop”, oprirea furnizării de combustibil în timpul decelerării, anvelope cu rezistenţă redusă la înaintare, toate contribuind la o reducere a consumului de combustibil cu 25% mai mare decât versiunea clasică.
Pentru a se diferenţia de versiunea disponibilă pe piaţă, Kizashi EcoCharge prezintă o vopsea mai deosebită, faruri modificate, proiectoare de ceaţă cu LED-uri, un set special de jante şi mai multe lumini şi elemente de caroserie de culoare albastră.

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii