Bucureşti - 25 iulie 2011 - S.C CARANDA Baterii SRL este o societate privata cu capital integral romanesc fondata in anul 1991 care produce si comercializeaza acumulatoare auto si moto, baterii de tractiune si acumulatoare stationare pentru UPS-uri, iluminat de urgenta, vehicule electrice usoare, sisteme de alarma, echipamente de telecomunicatii, sisteme de control si sisteme de producere si stocare a energiilor regenerabile.

Pentru al doilea an consecutiv, CARANDA Baterii a fost aleasa printre cele 10 finaliste care vor reprezenta ROMANIA in competitia pentru titlul “EUROPEAN BUSINESS AWARD” ce premiaza anual companiile europene pentru excelenta, inovatie si cele mai bune practici de business. 

EUROPEAN BUSINESS AWARD se afla la a V- a editie si este sponsorizat de banca HSBC. Misiunea sa este sa selectioneze cele mai reprezentative companii din peste 30 de tari europene prin analiza si votul unui juriu international. Competitia EUROPEAN BUSINESS AWARD se desfasoara in 3 etape si premiaza 10 categorii. (http://www.businessawardseurope.com/)

In anul 2010, CARANDA Baterii a realizat o cifra totala de afaceri de aproximativ 9,5 milioane de Euro. In primele 6 luni ale anului 2011 cifra de afaceri a fost de 4,5 milioane Euro inregistrand astfel o crestere de 5% fata de 2010.
Prezenta ca ofertant in majoritatea licitatiilor publice de achizitii pentru baterii si acumulatori stationari, CARANDA Baterii a furnizat si instalat in 2010 sisteme de back-up in valoare de peste 1 milion de Euro. 

CARANDA Baterii utilizeaza cele mai noi tehnologii din domeniul bateriilor si acumulatoarelor si promoveaza solutii de producere a energiei regenerabile fotovoltaice care necesita stocarea in acumulatori performanti cu perioada de viata prelungita.

Bateriile auto comercializate sub marca „CARANDA” sunt fabricate in sectia de productie din Bucuresti. Comercializarea se face prin cele 12 centre de vanzare si service proprii amplasate in Bucuresti si in principalele orase din tara precum si printr-o retea de distribuitori regionali. 

Calitatea produselor si serviciilor oferite de CARANDA Baterii se datoreaza colectivului experimentat, materialelor folosite si sistemului de test si control al calitatii bateriilor care utilizeaza un sistem automatizat achizitionat de la compania germana DIGATRON in anul 2007. 

In anul 2010 au fost lansate pe piata bateriile din gama CARANDA SMART care sunt echipate cu un circuit electronic care monitorizeaza si afiseaza starea de incarcare a acumulatorului precum si starea de functionare a alternatorului.

In februarie 2011 CARANDA Baterii a devenit importator unic si distribuitor pentru redresoarele si incarcatoarele de baterii auto si moto produse de firma suedeza CTEK. Aceste adevarate « bijuterii electronice » sunt proiectate pentru a asigura o incarcare si intretinere optimizata a acumulatorilor.

Principalele prioritati ale companiei CARANDA Baterii in urmatorii 5 ani sunt : 


1. Producerea si furnizarea de produse de calitate. 
2. Atragerea de noi clienti prin servicii ireprosabile, support tehnic si service in perioada de garantie si post-garantie. 
3. Introducerea si comercializarea acumulatorilor auto START/STOP 
4. Introducerea si comercializarea acumulatorilor auto cu separatori AGM
5. Marirea cotei de piata de baterii auto si moto cu 5% - gratie relatiilor excelente cu clientii, precum si calitatii produselor si serviciilor noastre.


CARANDA detine in prezent aproximativ 20% din piata romaneasca de baterii auto si moto. Printre clientii curenti se numara CEZ Distributie SA, EON Moldova, ENEL Muntenia, ENEL Banat, Electrica, CFR Calatori, Transelectrica, RCS/RDS, Mital Steel Galati si Ericsson. 

Sursa: Caranda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii