La invitatia Mach1 SportManagement, Francois Delecour pilotează o Dacia Logan în Raliul Sibiului, prima etapă de macadam din actualul sezon al Campionatului National de Raliuri Dunlop. Pilotul francez se lupta pentru podiumurile din WRC în perioada 1984 – 2002 si a revenit în activitatea competitională cu ocazia centenarului Raliului Monte Carlo. În ianuarie a purtat însemnele campaniei de promovare a turismului din România.
La Sibiu rulează cu o masină produsă în România si preparată în atelierele Mach1, Delecour fiind nevoit să se supună acelorasi restrictii ca orice concurent de la Cupa Dacia. Având în vedere că este o participare unică pilotul francez nu va puncta în clasamentul Cupei, însă le va da câteva ponturi lui Bogdan Năstase si Sebastian Barbu, cei mai rapizi piloti pe macadam în Cupa Dacia 2010.

De-a lungul carierei Francois Delecour a obtinut patru victorii în Campionatul Mondial de Raliuri toate fiind realizate la volanul unui Ford Escort RS Cosworth si s-a clasat de 19 ori pe podium.
În raliul din România Delecour l-a ales ca navigator pe Fabrice Savoye.
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii