Bucureşti. Insignia, nava amiral a mărcii germane, vine la showroom-urile Opel într-o echipare ce acoperă o gamă variată de solicitări. Formula „Exclusive Edition” include o serie de dotări ce fac din modelul condus într-adevăr o maşină exclusivistă: scaunele certificate AGR garantează cel mai comod şi sănătos condus, în timp ce pachetul exterior OPC îmbracă acest confort într-unul dintre cele mai atractive ambalaje. În plus, culoarea metalizată este în standard, ca şi jantele din aliaj 18". Opel oferă singurul tip de scaune ergonomice frontale certificate de experţii în sănătatea spatelui din cadrul organizaţiei germane independente Aktion Gesunder Rűcken (AGR - Acţiune pentru un spate sănătos).

Confortul şi siguranţa sunt obiectivele şi pentru numeroase alte elemente incluse în pachet, precum oglinzi electrice încălzite, volan îmbrăcat în piele cu comenzi audio sau controlul  automat al farurilor. Dotări precum ESP Plus sau airbag-uri frontale, laterale şi tip cortină pentru şofer şi pasager faţă sunt, de asemenea, standard.

Pachetul Exclusive Edition este disponibil atât pentru motorizarea diesel de 2.0, cu cele 3 variante de putere, ce acoperă o plajă de la 110 la 160 CP, cât şi pentru versiunea Turbo a motorului pe benzină de 1.4, cu 140 CP.


Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii