Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2011 (www.sab.ro) se apropie cu pasi repezi. In perioada 5 – 9 octombrie 2011, dupa mai bine de 4 ani de asteptare, publicului i se ofera din nou ocazia de a se intalni cu noutatile din domeniul auto, in traditionala locatie, Romaero Baneasa.

Prin organizarea SAB & Accesorii, Premium Expo readuce in atentia consumatorului auto facilitatea achizitionarii autoturismului dorit, deoarece timp de 5 zile acesta va avea posibilitatea sa compare in baza bugetului propriu diferitele modele expuse.

Ofertele speciale, interactiunea directa cu specialistii in vanzari prezenti la fiecare stand, competitia directa intre marcile prezente, demonstratiile organizate atat in interiorul spatiului expozitional cat si in afara acestuia, vor reprezenta ingredientele de care are nevoie un astfel de eveniment pentru a reprezenta un succes pentru toti cei implicati.
In egala masura, SAB & Accesorii pune accent si pe producatorii, importatorii si dealerii de echipamente, piese si accesorii auto care vor avea posibilitatea sa stabileasca contacte si contracte, prin conceptul de promovare business to business al acestui segment.

Pe parcursul celor 5 zile de desfasurare la SAB & Accesorii vor avea loc demonstratii, workshop-uri, conferinte, training-uri, iar expozantii vor avea posibilitatea sa se intalneasca cu clientii si potentialii clienti in spatii special amenajate. 

Pana in momentul de fata suntem placut surprinsi de interesul pe care SAB & Accesorii l-a trezit in randul companiilor din domeniul auto, interes materializat in suprafata ocupata efectiv.

SAB & Accesorii doreste sa reprezinte un vector important in cresterea vanzarilor pe finalul anului 2011 si inceputul anului 2012.


Sursa: Premium Expo Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu stiri auto, informatii auto, documentatii auto si multe altele, toate din nemarginitul univers auto! Haideti sa il descoperim impreuna!

0 comentarii