Propulsorul hibrid diesel-electric şi personalitatea distinctă a noului model susţin demersul mărcii Peugeot pentru apropierea de zona premium a pieţei europene.

Motorul hibrid diesel-electric şi accesoriile high-end conferă noului 508 RXH o viziune originală asupra ideii de vehicul ”all-road”. Este o extensie a vârfului de gamă actual al mărcii, ce va fi lansată cu multe caracteristici ultra premium, ce vor îmbunătăţi substanţial confortul, prestanţa rutieră, dar şi plăcerea de a conduce. Tracţiunea integrală şi motorul de 200 CP cu mod 100% electric conferă noului 508 RXH abilităţi pe şosea care nu au fost prezente până acum la nici un alt model similar din acest segment de piaţă.

După lansarea lui 508 berlină şi SW în primăvara lui 2011, actualul crossover 508 RXH propune un progres semnificativ al design-ului, rafinamentului şi al atenţiei pentru detaliu, toate aceste caracteristici fiind recunoscute de specialiştii industriei ca şi definitorii pentru 508. Extensia de gamă Peugeot RXH ridică încă o dată ştacheta şi propune o nouă limită pentru competenţa tehnologică şi ecologică.

Designul este izbitor şi rafinat în egală măsură, caracterizat de amprenta estetică unică dată de LED-urile vizibile inclusiv ziua, ce dau impresia unor gheare feline care încadrează calandrul maşinii. Pentru a completa ideea optică, interiorul beneficiază de câteva trăsături unice în materie de culori şi texturi pentru materialele de finisare, totul fiind gândit pentru a accentua nota premium. Ideea de vitrină tehnologică este clar exprimată, astfel că RXH beneficiază de sistem Open & Go, scaune faţă electrice, head-up display, sistem de navigaţie integrat, jante de 18 inci şi acoperiş panoramic din sticlă. Toate acestea sunt prevăzute drept echipamente standard.

Echipat cu reputatul propulsor 2.0 l HDi FAP HYbrid4 diesel-electric, Peugeot 508 RXH extinde competenţa rutieră la nivele foarte rar atinse în acest segment de piaţă. Puterea de 200 CP, tracţiunea integrală şi cuplul de 450 Nm garantează noi perspective în materie de dinamică, manevrabilitate şi siguranţă atât pe şosea, cât şi în afara ei. Modul de rulare 100% electric garantează un parcurs urban cu maxim de economie şi minim impact asupra mediului înconjurător. Consumul în ciclu urban combinat este mai mic de 4,2 l/100 km, iar emisiile ating un prag de 109 g/km, nivel excelent pentru un model de segment D, echipat cu tracţiune integrală.

Peugeot 508 RXH va fi prezentat în premieră mondială la salonul auto de la Frankfurt în septembrie 2011, urmând să fie comercializat începând cu primăvara lui 2012.


Sursa: Peugeot Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii