Jérôme Olive, director general Dacia şi Grup Renault în România a fost recompensat cu premiul Eurostars 2011, la categoria Car Division CEO în cadrul Galei premiilor Eurostars 2011, organizată de către Automotive News Europe luni, 12 septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

"Primesc acest premiu în numele celor 18 000 de salariaţi ai Grupului Renault în România. Această distincţie reprezintă recunoaşterea evoluţiei Dacia, de la o marcă naţională într-o ţară din Europa de Est, la o marcă internaţională, care este exportată în prezent în peste 60 de ţări din lumea întreagă. Fiţi convinşi că preocuparea noastră rămâne aceea de a satisface în fiecare zi clienţii noştri cu vehicule competitive, atât din punct de vedere al calităţii cât şi al raportului preţ/prestaţii", a declarat Jérôme Olive. În cadrul Galei, Laurens Van den Acker, director design industrial al Renault, a obţinut premiul Eurostars 2011 la categoria Design.

Prin competiţia Eurostars, Automotive News Europe recunoaşte meritele şi recompensează jucătorii de top din industria de automobile, încă din anul 1998.  De-a lungul timpului, manageri de top ai Renault au fost premiaţi cu Eurostars pentru diverse categorii.

Cu ocazia nominalizării, Jérôme Olive, director general Dacia şi Grup Renault în România a oferit un interviu publicaţiei Automotive News Europe. Conţinutul acestuia este disponibil în limba română pe site-ul corporate Dacia, www.daciagroup.com.

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii