Noul Civic este prezentat publicului.
Dezvoltat pentru, testat şi produs în Europa.
Un nou motor diesel de capacitate mai mică va fi adăugat din 2012.
Noua generaţie de motoare cu emisii reduse pentru Europa.
Ţinta de reducere a emisiilor de CO2 până în 2020: 30%.

Bună dimineaţa doamnelor şi domnilor, sunt încântat sa fiu alături de dumneavoastră astăzi la Frankfurt Motor Show.

Acum 50 de ani înfiinţam prima companie europeană Honda în Germania. De atunci, misiunea noastră a fost întotdeauna să fim la înălţimea clienţilor noştri europeni, cu produse unice şi inovatoare.

Călătoria noastră continuă şi în ziua de astăzi. Progresăm cu o gamă de tehnologii pentru mobilitate - verzi, durabile dar care oferă aceeaşi plăcere la condus. Dezvoltăm în continuare produsele noastre hibride, cu baterii electrice sau pile de combustie, în acelaşi timp cu tehnologii de generare a energiei, precum panouri solare şi sisteme de cogenerare.

Din 1972, când Honda a devenit producătorul auto Nr.1 în lume care s-a încadrat în regulamentele stricte privind emisiile din SUA cu ajutorul tehnologiei CVCC, compania şi-a propus să-şi reducă amprenta de carbon pe cât de mult posibil.

Noul nostru logo legat de grija faţă de mediu simbolizează pasiunea de a produce mobilitate durabilă pentru generaţiile viitoare şi de a oferi “un cer albastru copiilor noştri”.

Pentru a face această promisiune cuantificabilă, în Iunie am anunţat că ne propunem să reducem emisiile de CO2 cu 30% pentru toate produsele noastre, până în 2020.

Noul Civic este primul pas catre această nouă ţintă. Motorul de 1,8 litri are emisii de CO2 reduse acum cu 10%. Motorul diesel de 2,2 litri şi-a redus emisiile cu aproape 20% iar în acelaşi timp performanţele i-au fost îmbunătăţite.

Până la finele lui 2012, vom adăuga gamei Civic un nou motor diesel de capacitate mai mică. Proiectat pentru piaţa europeană, noul motor va reduce şi mai mult emisiile de CO2. Începând cu acest motor diesel cu cilindree redusă, Honda va introduce o nouă generaţie de motoare cu emisii reduse, pentru a actualiza gama curentă din Europa.

De la primul model şi până la această a 9-a generaţie, a fost o provocare continuă să oferim modelului Civic o nouă valoare. Noul Honda Civic are un design eminamente sportiv şi caracter practic de vârf în segment, datorită amplasării centrale a rezervorului de combustibil, în acelaşi timp oferind acum un consum redus de combustibil, manervrabilitate şi confort superioare.

Noul Civic a fost creat pentru clienţii europeni. Am testat această maşină pe drumurile din Europa mai mult decât oricare alt model Honda în istoria noastră. Este dinamică şi stabilă. Este plăcută la condus şi confortabilă, fără a face compromisuri în niciun alt aspect.

Noul Civic nu este doar o evoluţie, este o evoluţie revoluţionară. Am depăşit cu 2 generaţii modelul curent.

Noul Civic va fi produs exclusiv în Europa, iar vânzările vor debuta în 2012.

Doamnelor şi domnilor, ACESTA ESTE …NOUL CIVIC – iar cu acest model, procesul de regenerare al Honda în Europa începe acum.

Vă mulţumesc pentru atenţie.

Sursa: Honda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii