Bucureşti, 12 octombrie 2011 – Până pe 10 decembrie 2011, Mazda oferă un discount de 5% pentru uleiul de motor marca Dexelia. Oferta este valabilă în toată reţeaua de service-uri autorizate Mazda şi se aplică la folosirea uleiurilor Dexelia 5W30 Ultra, 5W30 DPF şi 0W30 Supra. Dexelia este marca de ulei dezvoltată de Mazda special pentru modelele din gama proprie, respectând normele API, ACEA + JASO, recunoscute de Organizaţia standardelor japoneze pentru automobile.
   
„Recomandăm clienţilor noştri folosirea uleiurilor din gama Dexelia, în primul rând datorită proprietăţilor de lubrifiere, dar şi datorită faptului că uleiul Dexelia contribuie la longevitatea şi fiabilitatea autovehiculului. Acest lucru este confirmat de faptul că Mazda recomandă reviziile la un an sau în limita a 20.000 de km. Cele trei tipuri pentru care se aplică discount-ul de 5% acoperă majoritatea propulsoarelor diesel şi benzină ale ultimelor modele din gama Mazda” a declarat Dorian Basamac, Customer Service Manager Mazda.

Totodată, la fiecare schimb de ulei folosind unul din cele trei tipuri de lubrifianţi Dexelia, clienţii Mazda vor primi cadou şi o şapcă cu logo-ul contructorului japonez şi marca Dexelia (în limita stocului disponibil). 

Sursa: Mazda Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii