Autoturismele Volkswagen si Volkswagen Autovehicule Comerciale, vandute in Romania, vor avea o garantie extinsa la 4 ani. Noua garantie a fost introdusa pentru masinile achizitionate de la distribuitorii autorizati Volkswagen din tara noastra, incepand cu 1 octombrie 2011 si se va aplica pe durata a 4 ani calculati de la data livrarii autovehiculului, in limita unui parcurs de 120.000 km.  

Extinderea garantiei este aplicabila si pentru toate autovehiculele Volkswagen achizitionate in perioada 1 ianuarie 2010 – 30 septembrie 2011, ca masini noi din reteaua autorizata Volkswagen din Romania. Proprietarii care se insciu in termenele de mai sus pot opta pentru achizitonarea contra cost a extensiei de garantie, cu conditia sa fi respectat conditiile de garantie conform planului de service. Astfel, aprximativ 16.000 de clienti Volkswagen sunt asteptati la distribuitorii autorizati pentru a contracta o extindere de garantie. Pretul extensiei de garantie pentru cei 2 ani, in cazul autoturismelor achizitonate in perioada mentionata, este de 199 euro pentru modelul Volkswagen Polo, 313 euro pentru modelul Golf sau 440 euro pentru Passat.  

“Masura extinderii garantiei face parte din strategia pe termen lung a marcii Volkswagen, strategie prin care ne dorim sa fim atat marca numarul 1 in vanzarile de autoturisme de import din Romania dar si numarul 1 in ceea ce priveste satisfactia clientilor“ a declarat Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen Autoturisme in cadrul Porsche Romania.

Garantia extinsa este aplicata pentru toate modelele Volkswagen. Pentru informatii complete privind conditiile si termenele in care aceasta se acorda, va invitam sa va adresati unuia dintre distribuitorii autorizati Volkswagen din toata tara.

Sursa: Volkswagen Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii