DETROIT – Chevrolet Camaro Coupe, model 2012, este primul autovehicul care a obţinut, după revizuirea procedurilor federale de testare pentru anul 2011, punctajul maxim de cinci stele la toate secţiunile de testare a siguranţei din cadrul Programului de evaluare a autovehiculelor noi  desfăşurat de Administraţia Naţională pentru Siguranţa în Trafic (NHTSA) din S.U.A.

„Camaro a fost asociat întotdeauna cu performanţa, iar aceasta include şi performanţele din domeniul siguranţei”, a declarat Al Oppenheiser, inginer şef în cadrul proiectului Camaro.

„Ne străduim întotdeauna să obţinem punctajul maxim de cinci stele, iar faptul că l-am obţinut în condiţiile adoptării unor cerinţe mai stricte reprezintă pentru noi o mare realizare”.

Modelul Camaro a fost creat pentru a ajuta şoferii să evite coliziunile şi, în acelaşi timp, pentru a asigura protecţia optimă a ocupanţilor autovehiculului în eventualitatea producerii unui accident. 

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

2 comentarii

  1. Salut, ti-am analizat blogul aici: http://blogatu.ro/2011/11/blogatu-livetv-video-review-uri-de-bloguri-6.html

    Sper sa iti placa si sa fie utile sfaturile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumim frumos pentru sfaturi...va felicitam pentru emisiune si mai ales pentru aceasta initiativa laudabila!

    RăspundețiȘtergere