Volkswagen a dezvoltat o nouă maşină de talie mică: up!. Pe o suprafaţă minimă (3,54 x 1,64 m), up! oferă spaţiu maxim. Pe piaţa din România, noul up! va fi lansat în prima parte a anului 2012. În funcţie de cerinţe şi de bugete, sunt oferite trei versiuni de echipare: take up! este versiunea de intrare, move up! este varianta orientată mai ales spre confort, iar high up! este linia de echipare de vârf. La lansarea pe piaţă, pornind de la dotările liniei high up!, vor fi disponibile încă două modele speciale: up! black şi up! white.

O nouă generaţie de motoare: 4,2 l de benzină pentru 100 km. Odată cu up!, debutează o nouă generaţie de motoare pe benzină cu trei cilindri, care furnizează 44 kW / 60 CP şi respectiv 55 kW / 75 CP. Consumul mixt este deosebit de redus în versiunea BlueMotion Technology (printre altele cu sistem Start-Stop): 4,1 l/100 km (60 CP) şi 4,2 l/100 km (75 CP). Ambele versiuni ale motorului de 1,0 litru au emisii de CO2 situate sub pragul de 100 g/km. Mai mult, pentru anul 2013 este planificat un up! cu propulsie electrică.

Interior cu exploatare optimă a spaţiului, fără compromisuri: un mic uriaş! Unul dinte cele mai lungi ampatamente din segmentul acesta auto, alături de poziţionarea foarte avansată a motoarelor, asigură exploatarea extraordinar de bună a spaţiului. Astfel, şoferul, pasagerul din faţă şi doi pasageri pe banchetă, vor călători într-o maşină compactă, dar în niciun caz înghesuită. Dimpotrivă. De exemplu portbagajul: 251 de litri reprezintă un volum mult mai mare decât cele obişnuite în clasa auto din care face parte up!. Dacă rabataţi complet spătarul banchetei, veţi creşte spaţiul pentru transportul bagajelor la 951 litri. Iată generozitatea de care dă dovadă up!, în ciuda staturii sale mici.

Un design interior încântător: Multă culoare în interior. Ca principii de design, up! a fost conceput la interior cu linii clare şi ergonomie optimă. Mai mult, noul Volkswagen oferă o sumedenie de detalii inteligente, un design încântător şi un nivel al calităţii care va îmbogăţi acest segment auto. Deosebit de rafinat este dash pad-ul, inserţia orizontală de pe bord, în faţa şoferului şi a pasagerului din faţă. În funcţie de echipare, dash pad-ul va fi vopsit în nuanţe speciale sau în culoarea caroseriei.

Prevânzarea a demarat deja! La începutul anului 2012, veţi putea vedea primele maşini pe şoselele din România.

Sursa: Volkswagen Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii