Rüsselsheim. Fanii reţelei Facebook pot beneficia de o surpriză frumoasă de Crăciun: Opel oferă utilizatorilor platformei de socializare un cadou special de sărbători. Aplicaţia „Merry Astra GTC” oferă utilizatorilor oportunitatea de a-şi înscrie prietenii la concursul pentru câştigarea unui autovehicul GTC Astra. Iată cum funcţionează: utilizatorii paginii internaţionale www.facebook.com/Opel pot nominaliza un prieten din cadrul reţelei personale pentru a participa la concursul al cărui premiu este un autovehicul coupé compact. Au la dispoziție perioada de până la 26 decembrie. Persoana nominalizată este apoi înştiinţată printr-un mesaj electronic. Dacă este de acord să devină fan al paginilor Opel şi doreşte să participe la tombolă, îşi poate încerca norocul. Este foarte posibil ca la scurt timp după ajunul Crăciunului să aibă în parcare un GTC Astra nou-nouţ. Agenţia vieneză specializată în medii de socializare „vi knallgrau” a proiectat aplicaţia Facebook împreună cu Opel.

Cu formele sale sculpturale, accentele exacte şi proporţiile impresionante, noul Opel GTC Astra, care a fost recent prezentat, este cel mai emoţional membru al familiei Astra. Toate versiunile GTC Astra beneficiază de o configuraţie premium a punţii faţă cu suspensie HiPerStrut de înaltă performanţă care se îmbină în mod optim cu sistemul inteligent al suspensiei spate cu braţ Watt patentat de Opel, asigurând o stabilitate fără egal şi o precizie maximă în timpul conducerii.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii