30 de unităţi Mercedes-Benz Actros şi 10 unităţi Noul Mercedes-Benz Actros au fost livrate către Cartrans Preda.
Soluţii flexibile şi personalizate de finaţare de la Mercedes-Benz Financial Services România.
„Trucks You Can Trust”: promisiunea Mercedes-Benz făcută tuturor celor care au nevoie de un partener de încredere în afaceri.

Mercedes-Benz România a livrat 40 de camioane către Cartrans Preda, o companie specializată în transport intern şi internaţional de mărfuri. Astfel, 30 de unităţi Mercedes-Benz Actros şi 10 unităţi Noul Mercedes-Benz Actros s-au alăturat flotei Cartrans Preda, la sfârşitul anului trecut şi, respectiv, începutul lui 2012.

Achiziţia a 20 unităţi Actros 1844 LS MegaSpace Euro V EEV a fost facilitată de soluţiile flexibile şi personalizate de finanţare prin credit oferite de Mercedes-Benz Financial Services România. Celelalte 10 de modele MP3 Actros 1844 LS MegaSpace Euro V EEV si a celor 10 unitaţi 1845 LSnRL cu cabină Stream Space, au fost oferite de alt finanţator. De asemenea, contractul a avut şi o componentă de trade-in, care a constat in modele Mercedes-Benz Actros 1841 LSnRL/LS aflate in utilizarea companiei de transport incă din 2005.

Pe lângă cele 40 de camioane, contractul include şi sistemul de management al flotelor, FleetBoard care oferă premisele optime pentru o eficienţă sporită. Acest sistem, instalat pe toate cele 40 de autocamioane, contribuie la reducerea consumului de combustibil şi a uzurii, reducând astfel intervalele de întreţinere şi eficientizând costurile.

În plus, sistemul FleetBoard al noului Actros dispune şi de DispoPilot.Guide, un dispozitiv logistic FleetBoard ce oferă navigaţie, difuzoare integrate pentru redarea vocală a informaţiilor din sistemul de navigaţie şi suport inclus pentru autovehicul. Dispozitivul are un eran color fix de 7 inchi (17,78cm) şi este omologat pentru industria auto.

,,Decizia de a completa flota Cartrans Preda prin achiziţia de noi camioane Mercedes-Benz s-a bazat în primul rând pe economia de combustibil, siguranţa şi confortul pe care aceste autovehicule le oferă. În 1994 am pornit la drum alături de primul nostru camion – un Mercedes-Benz MB-814 de 4 tone – acum, când ne aflăm în topul transportatorilor am ales să avem alături tot parteneri de încredere care ne vor aduce beneficii în termen de eficienţă menite să contribuie la succesul nostru,” a declarat Decebal Popescu, Manager General Cartrans Preda.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz România şi compania Cartrans a început în 2001, odată cu achiziţia primelor camioane ale mărcii germane.

,,Datorită experienţei acumulate de-a lungul anilor de activitate, Cartrans Preda a ajuns, chiar în condiţiile economice mai dificile din ultima perioada, să reprezinte una dintre cele mai importante companii de transport la nivel naţional. Profesionalismul de care dau dovadă s-a bazat pe cunoaşterea detaliată şi optimizarea structurii de costuri proprii, cu toate componentele aferente. Astfel, abordarea planurilor de achiziţii de camioane din punctul de vedere al Costului Total de Achiziţie şi Exploatare (TCO - Total Cost of Ownership) s-a dovedit a fi similară cu filosofia Mercedes-Benz Trucks şi a permis începutul unui parteneriat pe termen lung,” a precizat Ovidiu Pintilie, Sales & Marketing Manager Mercedes-Benz România – Divizia Trucks.

Cu o investiţie totală de peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea completă a autovehiculului, noul Actros este primul camion care va intra în circulaţie cu un design în conformitate cu noile cerinţe Euro VI. Economia, manevrabilitatea superioară şi confortul au reprezentat priorităţile pe parcursul dezvoltării noului camion. Autovehiculul are o nouă gamă de cabine, noi motoare, un nou şasiu şi un design atractiv cu unităţi de iluminare deosebite. Design-ul îi conferă camionului un aspect puternic şi dinamic, evidenţiind şi caracterul aerodinamic desăvârşit în urma celor 2.600 de ore pe care modelul le-a petrecut în tunelul aerodinamic. În plus, dimensiunile externe ale cabinelor asigură generozitatea spaţiului interior în care şoferii pot lucra, locui şi se pot destinde.

Mercedes-Benz scrie un nou capitol în domeniul sistemelor de siguranţă prin introducerea sistemului unic Proximity Control Assist cu funcţie stop-and-go, care controlează acum automat acceleraţia şi frânarea în blocajele din trafic – facilitând conducerea în oraşe sau în traficul de tip stop-and-go de pe autostrăzi.

Noul Actros se remarcă printr-o reducere a consumului de motorină cu trei până la patru procente (Euro VI) sau şase până la şapte procente (Euro V) faţă de actualul Actros MP3. Aceste valori vor face ca noul Actros Euro VI să fie cel mai eficient în transportul European, camionul care converteşte cel mai eficient energia produsă de motorină în performanţă.

Datorită manevrabilităţii crescute şi confortului sporit, noul camion înregistrează un consum scăzut de combustibil şi, totodată, oferă conducătorilor auto un grad mai mare de eficienţă şi comoditate la volan. De asemenea, cu un spaţiu generos redimensionat, materiale şi echipamente de înaltă calitate, noul Actros oferă performanţe şi confort la cele mai ridicate standarde. Cabina şoferului este în acelaşi timp loc de lucru, loc de odihnă, sufragerie şi zonă de dormit.

Sursa: Mercedes-Benz Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii