Doriti un RCA ieftin?

Pe langa multele taxe si impozite existente in Romania, care ne dau peste cap in fiecare luna bugetele, mai sunt din nefericire si multe alte asigurari obligatorii de incheiat. Una dintre acestea este asigurarea RCA.

Asigurarea RCA (Raspundere Civila Auto) reprezinta asigurarea prin care se asigura tertii prejudiciati datorita unui accident auto produs din vina asiguratului.

Asigurarea RCA este obligatorie pentru persoanele fizice si juridice ce detin un automobil inmatriculat in Romania, si pentru persoanele care conduc in Romania un autoturism inmatriculat in strainatate, dar care nu este asigurat in tara respectiva.

Pentru a nu ajunge in situatia de a avea un deficit bugetar foarte mare in familie, trebuie sa cautam un RCA ieftin, RCA ieftin pe care il putem gasi la www.asigurarirca.biz. Aici, daca completam datele necesare, putem primi preturile societatilor de asigurare, astfel incat putem compara si alege orice asigurator dorim. Dupa ce completam formularul cu datele ce vor aparea pe polita, primim un numar de comanda iar un operator asigurari RCA preia, verifica si apoi ne confirma telefonic comanda. Dupa acceptul nostru, primim polita prin e-mail si prin curierat rapid. Copia RCA primita prin e-mail se poate printa si folosi ca si originalul timp de 5 zile, pana la primirea originalului prin curier.

Spor la asigurari!
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii