Pentru al treilea an consecutiv, Dacia este alături de organizatorii “Let's do it, Romania”, sâmbătă, 12 mai 2012. Constructorul auto local va pune la dispoziţia voluntarilor patru autocare pentru a se deplasa pe traseele din judeţul Argeş.

Peste 160 de voluntari vor fi transportaţi de autocarele Dacia pentru a participa, astfel, la campania de curăţenie. Traseele acoperite de voluntari, liceeni din Piteşti, sunt: Piteşti – Tigveni, Piteşti – Vidraru şi Piteşti – Voina.

Totodată, Dacia se va implica şi în acţiunile coordonate de Primăria Mioveni, în cadrul aceleiaşi campanii, punând la dispoziţia autorităţilor locale un al patrulea autocar pentru transportul voluntarilor. Potrivit estimărilor oficialilor locali, peste 550 de voluntari din Mioveni şi localităţile învecinate se vor alătura iniţiativei „Let's Do It, Romania!” şi vor aduna deşeurile din Cartier Făget, Cartier Colibaşi Islaz, Pleaşa - stadion, podul Râul Târgului, Podul de Fier, Podul BEMO, Podul Getica, Cartier Racoviţă, Platoul ICN, Platforma SCN, Str. Gen. Lăcătuşu. 

„Let's do it, Romania!” este singurul proiect social din România care a reuşit în două ediţii consecutive, în 2010 şi 2011, să realizeze o acţiune de strângere de gunoaie într-o singură zi în toată ţara. Nivelul de organizare al proiectului a fost  şi este unul extrem de complex şi de ierarhizat. Pentru că nu am fi reuşit singuri într-un astfel de demers, una dintre principalele noastre politici a fost colaborarea pe termen lung cu instituţii şi firme alături de care să putem reuşi o schimbare la nivel social în România. Pentru judeţul Argeş, Dacia a fost unul dintre partenerii loiali, serioşi care şi-au oferit de fiecare dată sprijinul pentru proiectul nostru. Ne bucurăm şi suntem onoraţi pentru că putem conta pentru a treia oară consecutiv pe ajutorul şi implicarea Dacia în ziua de curăţenie  naţională, în data de 12 mai 2012”, a declarat Marin Toma, coordonatorul programului în judeţul Argeş.

Dacă în 2010, în judeţul Arges au participat la “curăţenia” de pe 25 septembrie 2010 în jur de 11.000 de voluntari şi s-au strâns 18.641 saci cu deşeuri, la ediţia din 2011, au participat 12.500 şi au fost colectaţi  20.000 saci cu deşeuri.

Dacia este unul dintre partenerii constanţi ai operaţiunilor de ecologizare sau sensibilizare a publicului în legătură cu protecţia mediului. De altfel, colaborarea în perfectă transparenţă cu administraţia si părţile interesate este una dintre axele politicii de mediu ale companiei. În perioada 2000-2010, Dacia a investit aproape 23,08 milioane euro în protecţia mediului, în proiecte de tratare a apelor uzate, deşeurilor, aerului, dar şi în protecţia solului şi utilizarea judicioasă a resurselor naturale.

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii