stiri auto
Compania a deschis un nou birou de reprezentare în incinta hotelului Marriott.

București, iunie 2012 – Sixt Rent A Car Romania, companie parte a New Kopel Group, și-a majorat flota auto, aceasta urmând să ajungă în sezonul de vârf la peste 600 de autovehicule. Mărirea parcului auto vine să susțină o creștere așteptată a Cifrei de Afaceri cu 30 % pentru perioada imediat următoare, prin comparație cu vara anului 2011.

“Căutăm să fim cât mai aproape de clienții noștri, oferind în permanență servicii premium și poziționându-ne în consultanții de care aceștia au nevoie. Tocmai din acest motiv, pe lângă deja tradiționalul birou din incinta aeroportului Otopeni, am decis să deschidem unul nou, la Marriott. Ţintim aici atât clienţii corporate, care apelează la serviciile noastre în interes de business, cât şi segmentul turistic”, spune Mariana Gheorghe, manager al Sixt România.

Noul birou urmează să deservească numărul în creștere de turiști care caută să închirieze un autovehicul pe perioada șederii lor în România. Trend-ul crescător este susținut și de rezultatele pozitive, înregistrate în prima jumătate a anului 2012, când Cifra de Afaceri a Sixt România a fost cu 20 % mai mare față de prima jumătate a anului 2011.

În momentul de faţă, Sixt deține o cotă de 30% din piața romănească de rent a car. Compania desfăşoară activităţi si prin intermediul parteneriatelor încheiate cu Tarom, Lufthansa, Hilton şi câteva dintre cele mai renumite agenţii de turism.

Sixt România este parte a New Kopel Group, unul dintre liderii pieței auto din România care include și companii precum Union Motors, AAA New Kopel, Sixt New Kopel.

Sursa: Fast Forward Communications
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii