stiri auto
Cel mai nou model al gamei Dacia se pregăteşte să-şi facă apariţia pe şoselele din România.Lodgy va sosi în toată reţeaua comercială Dacia cu ocazia operaţiunii speciale de lansare care se va desfăşura în perioada 7 – 10 iunie 2012. Timp de patru zile, toţi cei care vor vizita  showroom-urile Dacia vor avea ocazia de a descoperi si testa calităţile noului model de familie. În plus, vizitatorii vor putea participa la concursul „Găseşte plăcuţa câştigătoare” în urma căruia pot fi câştigate 3 maşini Dacia Lodgy. Pentru acest concurs au fost distribuite 300 000 de pliante care conţin plăcuţe de înmatriculare, acestea putând fi găsite în presa naţională şi în showroom-urile Dacia.

Pentru a câştiga una dintre cele 3 Dacia Lodgy, participanţii trebuie sa verifice plăcuţa de înmatriculare în zona special amenajată în cadrul fiecărui showroom. Mai mult decât atât, prin participarea la tombola „Portret de familie”, vizitatorii pot câştiga unul din cele 100 de weekend-uri la volanul unei Dacia Lodgy*.

Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, Lodgy este disponibil în România începând de la preţul de 9 500 de Euro, cu TVA inclus. Gama cuprinde trei nivele de echipare, Acces, Ambiance şi Laureate şi patru motorizări: două propulsoare pe benzină, printre care noul motor TCe de 1,2 litri şi 115 CP şi două motoare diesel de 90 CP şi 110 CP.

Modelul a fost lansat oficial pentru presa română miercuri, 6 iunie, în cadrul unui eveniment interactiv derulat cu ajutorul unei transmisiuni video în direct, în cinci mari oraşe din ţară - Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Cluj şi Timişoara.

„Cu Lodgy, Dacia propune clienţilor un vehicul de familie cu un spaţiu interior generos, cu echipamente moderne, inedite la acest nivel de preţ şi care păstrează atuurile de robusteţe şi fiabilitate care au dus la succesul mărcii noastre. Ne aşteptăm ca Lodgy să devină un nou model de referinţă în segmentul maşinilor de familie”, a declarat Thomas Dubruel, Director Comercial Dacia.

Până în prezent, în România aproape 200 de clienţi au comandat deja maşina înainte chiar de a avea ocazia să o vadă în showroom.

*detalii suplimentare despre desfăşurarea concursului sunt disponibile pe site-ul www.dacia.ro.

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

3 comentarii

  1. Iar o sa se vanda mai mult peste hotare decat la noi:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine ma dat pe spate declaratia lor: masina nu are testul Euro nCup si nici o sa o il faca, insa va garantam ca masina este la acelasi nivel de securitate ca si restul marci Dacia! Va asiguram desi nu facem testul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Geniala faza cu testul Euro nCup. Ca la noi la nimeni. :))

    RăspundețiȘtergere