stiri auto
Membrii Asociaţiei Club Duster s-au reunit, în zilele de 16-17 iunie, la Horezu, în cadrul celei de-a treia întâlniri a proprietarilor de Dacia Duster din România. Alături de participanţi s-au aflat şi membri ai echipei Duster 4x4 Everyone, împreună cu una dintre maşinile de competiţie pe care aceştia concurează în Campionatul Naţional de Offroad.

Participanţii, veniţi de la Bucureşti, Piteşti, Alba-Iulia sau Târgu Mureş, au ajuns la Horezu vineri seara, dar activităţile speciale au avut loc sâmbătă şi duminică. În dimineaţa zilei de sâmbătă, a fost organizat concursul „Găseşte Duster-ul ascuns în munţi”. Organizaţi în echipe de câte patru, participanţii au fost nevoiţi să străbată Munţii Căpăţânii cu propriile maşini, contra-timp. Pentru a acumula puncte, concurenţii aveau obligaţia de a identifica cele patru check-point-uri şi de a îndeplini diverse sarcini care i-au adus până la o altitudine de 2000 de m. Pe baza route-book-ului pus la dispoziţie de organizatori, concurenţii au identificat diversele repere de pe traseu aşa încât, la final, să ajungă cu toţii până la luminişul unde era ascuns Dusterul.

A doua zi a reuniunii a fost dedicată discuţiilor cu echipa Duster 4x4 for Everyone care concurează în Campionatul Naţional de Offroad cu două vehicule preparate de angajaţi ai Grupului Renault în România. Câţiva dintre participanţi au avut ocazia de a conduce ei înşişi vehiculul de competiţie pe un traseu cu obstacole (vadul unui râu, o rampă abruptă şi o zonă de teren accidentat).

Proprietarii de Dacia Duster au mai avut o reuniune, în luna februarie, în Bucegi, la Moroieni. Principalele platforme prin intermediul cărora îşi organizează activitatea şi ţin legătura sunt www.asociatiaclubduster.ro şi www.forumduster.ro.

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Ma bucur pentru cei care au ales sa cumpere un Duster, ete o masina care te duce in varf de munte fara prea mari eforturi .
    Bravo Dacia !!!

    RăspundețiȘtergere