stiri auto
Raliul Targa Florio, etapa a cincea din Intercontinental Rally Challenge, a fost oprit dupa speciala a opta in urma tragicului incident in care si-a pierdut viata copilotul Gareth Roberts. Marco Tempestini si Dorin Pulpea se aflau in acel moment pe pozitia a treia in IRC Poroduction Cup.

Ultima zi din Raliul Targa Florio s-a terminat prematur dupa prima proba speciala a zilei in urma unui tragic accident in care a fost implicat echipajul cu numarul 15, Craig Breen / Gareth Roberts, in urma caruia si-a pierdut viata copilotul Gareth Roberts. In semn de respect, organizatorii au decis sa opreasca raliul. „Este un eveniment trist. Nici nu stiu ce sa spun in astfel de momente. Este una dintre acele situatii teribile care nu crezi ca se poate intampla. Toate gandurile noastre sunt indreptate acum catre familia lui Gareth Roberts si spre Craig Breen”, au spus Marco Tempestini si Dorin Pulpea.

Marco Tempestini si Dorin Pulpeau au terminat raliul pe pozitia a treia, pozitie ocupata si la finalul zilei de sambata, si au urcat pe locul 2 in clasamentul IRC Production Cup cu un total de 33 puncte.

Clasament IRC Production Cup (dupa 5 din 13 etape)
1 Robert Consani (Franta) 43 p; 2 Marco Tempestini (Romania) 33 p; 3 Andreas Aigner (Austria), Garry Jennings (Marea Britanie), Ricardo Moura (Portugalia) si Massimiliano Rendina 25 p; 7 Toshi Arai (Japonia), Donagh Kelly (Irlanda) si Sérgio Silva (Portugalia) 18 p; 10 François Delecour (Franta), Sam Moffett (Irlanda) si Ruben Rodrigues (Portugalia) 15 p.

Sursa: Berti Panaiot
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii