informatii auto
Sursa foto: www.autohouseprest.ro
Cu totii ne dorim sa achizitionam o masina, o motocicleta, o ambarcatiune de agrement sau un utilaj. Dar ce ne facem dupa ce reusim o astfel de achizitie importanta, mai ales ca ne dorim sa o conducem si cat mai repede. Si cum suntem foarte constienti ca traim intr-o tara in care birocratia este in floare iar drumurile pentru obtinerea actelor necesare sunt interminabile si ne solicita foarte mult timp si rabdare, parca nu mai suntem incurajati sa mai facem o astfel de achizitie.

Dar totusi nu trebuie sa dezarmam! In lupta cu birocratia avem un aliat puternic in Auto House Prest. Acesta ofera servicii complete de inmatriculari ambarcatiuni, autoturisme (inclusiv inmatriculari auto Bucuresti), motociclete, utilaje si servicii integrale de consultanta pentru finantarea in sistem leasing sau credit adresate celor care isi doresc un partener puternic pentru care „imposibil” este doar un cuvant fara sens. Mai mult decat atat, Auto House Prest ofera si servicii de radieri, programari RAR si ITP, asigurari RCA, CASCO si locuinte si multe alte lucruri utile pentru d-voastra.

Un lucru demn de subliniat este ca Auto House Prest a dezvoltat relatii deosebite, de durata, cu autoritatile statului (ANR, RAR, DRPCIV, ADMINISTATIE FINANCIARA, VAMA), astfel incat, procedurile de incheiere a actelor necesare sa dureze cat mai putin timp.

Spor la achizitii, pentru ca de acte se ocupa Auto House Prest!
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii