stiri auto
Locul 3 in IRC Production Cup dupa prima zi din San Marino Rally.
Urmeaza inca 8 probe speciale pe macadam.
Un test util pentru Raliul Sibiului Romania.

Marco Tempestini si Dorin Pulpea au terminat prima zi din San Marino Rally pe locul 3 in IRC Production Cup. In ziua a doua sunt programate alte 8 probe speciale, cu o lungime totala de 96,9 kilometri.

Desfasurata pe o caldura teribila, prima zi din San Marino Rally a fost una extrem de dificila. In prima zi au fost programate cinci probe speciale, dintre care una pe asfalt in centrul orasului San Marino. Pentru Marco Tempestini si Dorin Pulpea raliul a inceput la pas, la fel ca pentru majoritatea pilotlor, dupa ce Germain Bonnefis a avut probleme pe prima speciala. La finalul primei bucle, Marco Tempestini si Dorin Pulpea se aflau pe trei, in IRC Production Cup, dupa japonezii Nikkara si Arai. „Este foarte cald. In masina este sauna, dar sigur este un antrenament bun si pentru Raliul Sibiului. Am vazut acum ca pneurile spate sunt mai uzate si voi schimba setarile diferentialului. Sper sa mearga totul la fel de bine”, a spus Marco Tempestini, in primul parc de service al zilei.

stiri auto
Setarile alese in primul parc de service nu au fost insa cele mai inspirate, iar echipajul Napoca Rally Academy a terminat prima zi din San Marino Rally tot pe locul 3. „A fost o prostie sa schimb setarile in primul parc de service si acum suntem tot pe trei dupa Nikkara si Angrisani si sunt suparat ca am pierdut timp in comparatie cu rivalii nostri. Sambata va fi o zi grea, dar clar vom ataca pozitia lui Maurizio Angrisani. Trebuie sa fim insa foarte atenti si la ce se intampla in spate pentru ca Gergo Szabo este si el foarte rapid. Tinand cont ca aici am concurat prima oara pe macadam, imi doresc foarte mult sa terminam pe podium aceasta etapa si sper sa reusim dupa cele 8 probe speciale programate sambata”, a mai spus Marco Tempestini.

Sambata, in ultima zi a San Marino Rally, sunt programate 8 probe speciale, toate pe macadam, cu o lungime totala de 96,9 kilometri.

Sursa: Berti Panaiot
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Sunt un pasionat de acest sport... imi place ca scri despre aceste curse... cat mai multe info :D

    RăspundețiȘtergere